TRABZONSPOR Başkanı Muherrem Usta takımın içinde bulunduğu duruma çok üzüldüğünü belirterek, ''Her şeyin farkındayız ama maalesef camia olarak bu bedeli ödeyeceğiz. Zor bir dönemden geçiyoruz. Gün harman olma günüdür" dedi.
"TRANSFERDE NOKTA ATIŞI YAPMALIYIZ"
Spor Toto Süper Lig’de geride kalan 12 haftada beklenen sonuçları elde edemeyen ve alt sıralarda yer alan bordo mavililerin Başkanı Muharrem Usta, zor bir dönemden geçtiklerini ancak güzel günleri hep birlikte kulübe destek olarak göreceklerine inandığını söyledi. Sosyal medya hesabı twitterdan açıklamalarda bulunan Usta, şu ifadeleri kullandı:
"Takımımızın sportif alandaki durumuna en çok içinde yaşayan birisi olarak ben üzülebilirim. Ancak hiç bir şey sebepsiz ortaya çıkmaz. Malesef ekonomik sorunlar daha çok uzun süre yoluna girecek gibi durmuyor. Kara delik kulübün geleceğini acımasızca yutuyor ve öğütüyor. Takımın üst düzeyde yarışabilir olması için özgüven yükselmesine ve 2-3 transfer döneminde nokta atışı ile 6-7 net oyuncuya ihtiyacımız var. Ya günlük kararlarla avunup avutacağız, ya da kızılcık şerbeti içip her tür eleştiriyi sineye çekerek iş planına göre yürüyeceğiz."
"BU BEDELİ ÖDEYECEĞİZ"
Üzgün olduklarını dile getiren başkan Usta, "Borçlardan dolayı sadece döviz kurunun yükselmesinin kulübümüze etkisi yaklaşık 40 milyon lira civarında olmuştur. Tüm sıkıntılara rağmen devre arasında 2-4 iyi transferle sportif alanda da bir iyileşme tabi ki olacaktır. Ama ne yazık ki yolumuz uzun. Stadın açılması da ikinci devreye pozitif etki yapacaktır. Her şeyin farkındayız ama malesef camia olarak bu bedeli ödeyeceğiz. Herkes inansın ki çok üzgünüz ama ne yapacağımızı biliyoruz. O güzel günleri tekrar görmek istiyorsak kırmayalım, cesaret verelim. Ağır hasarlı, engebeli uzun bir yoldayız. Zor olacak hem de çok zor. Bizim için de, herkes içinde. Ama olsun, sizinle başaracağız. Kulüp tarihinin en zor döneminden geçiyoruz. ‘Kulübüm için ne yapabilirim?’ diyen herkesi düşünmeye davet ediyorum. Gün harman olma günüdür" ifadelerine yer verdi.
YOLCULUK YARIN
Spor Toto Süper Lig’in 13’üncü haftasında pazartesi günü deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, yarın yapacağı son antrenmanın ardından hazırlıklarını tamamlayarak saat 14.30’da tarifeli uçakla Kayseri’ye hareket edecek.
SALON TURNUVASI YAPILACAK
Trabzon’da Trabzonspor’da forma giymiş eski futbolcuların katılımıyla dörtlü salon futbol turnuvasının yapılacağı belirtildi. 6-7 Aralık 2016 tarihlerinde 'Efsanelerle yeniden' adı altında yapılması planlanan turnuva ile hem birlik beraberliğin sağlanması, kulübün eski futbolcularının taraftarlarla buluşturulması hedefleniyor.

FOTOĞRAF