TRABZONSPOR Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu, yeni sezon öncesi tüm çalışmalarını UEFA'nın Finansal Fair Play kriterlerine uygun  gerçekleştirdiklerini belirterek, "Tüm planlamalarımızı yapıyoruz. Her şey yolunda" dedi.
Finansal Fair Play kapsamında UEFA'nın kısıtlamalarına uymak zorunda olan Trabzonspor'un Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu, tüm çalışmaları titizlikle yürüttüklerini söyledi. 

’ya açıklamada bulunan Bülbüloğlu, sorumluluklarının bilincinde olduklarını ve hassas bir çalışma gerçekleştirdiklerini belirterek, "UEFA gelir gider dengesi gözetilerek çalışmalarımı sürdürüyoruz. Bu konuda oldukça hassasız. Transferlere  bakıldığında maliyeti düşük isimleri kadromuza kattığımız görülüyor" diye konuştu.

"TARAFTARIMIZ TAKIMI ZEVKLE İZLEYECEK"
Takımda gönderilecek oyuncuların bulunduğunu hatırlatan Bülbüloğlu, bu konuda da çalışmalarının devam ettiğini dile getirerek, "Yeniden yapılanma kapsamında çalışmalarımız devam ediyor. Yapılan transferlerin yanı sıra aramızdan ayrılacak oyuncular da olacak. Buna göre de planlamalarımızı yapıyoruz. Çok güzel bir takım oluşturuyoruz. Sahada taraftarımızın zevkle izleyeceği bir takım olacak. Rahat bir sezon geçireceğimize inanıyorum" dedi.

DOUGLAS, SPORTİNG LİZBON YOLCUSU

Bu arada, Trabzonspor’un yeni sezonda kadroda düşünmediği savunma oyuncusu Douglas Franco Teixeira’nın, Portekiz ekibi Sporting Lizbon ile anlaşmak üzere olduğu belirtildi. Daha önce de Sporting Lizbon’un gündemine gelen ancak transferi gerçekleşmeyen 28 yaşındaki savunmacı için yürütülen görüşmelerde pürüzlerin büyük oranda giderildiği, Trabzonspor’un bu transferden kasasına 1 milyon 500 bin Euro koyacağı belirtildi.

ÖZER KULÜP BAKIYOR
Trabzonspor’un orta saha oyuncusu Özer Hurmacı da bordo mavili kulüp ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Kadro dışı bırakıldıktan sonra adı gönderilecekler listesine yazılan ve kulüp bulması istenen 29 yaşındaki oyuncunun, Osmanlıspor ve birkaç kulüp ile daha temas halinde olduğu belirtildi. Trabzonspor’un Özer Hurmacı için alacaklarına karşılık 500 bin Euro daha talep ettiği öğrenildi. Özer’in ise birkaç kulüp ile temaslarını sürdürdüğü ifade edilirken, kısa sürede tecrübeli oyuncu ile yolların ayrılması bekleniyor.

GÖKHAN SARAL: "ÇOK ÇEKTİK, ÇEKECEĞİZ DE"

Trabzonspor Personel ve İdari İşler Koordinatörü Gökhan Saral da, sosyal medya hesabı twitterdan yaptığı paylaşımlarda sorunlu futbolculara atıfta bulundu, 'işte budur' denilecek takımın yolda olduğu müjdesini verdi. Saral, yaptığı paylaşımlarda, "Astronomik bonservis ücretleri ile transfer ol, çok büyük paralara imza at, menajerler servet kazansın, garanti paranı son kuruşuna kadar al. Şehri beğenme, 'doku uymadı' de, bin bir türlü bahaneler üret, nezle olsan sakatım de! Taraftarı, yönetimi çileden çıkart. Sonra tüm paranı TFF'ye başvur, icraya ver, avukatlara kulübü boğdur. Sonrada 'ben oynamam, gideceğim'de. 'Bana ceza da yazamazsınız, ödemem' de, bonservisini bedava iste. Olmadı, bir de onu bunu aracı koy! Başkanımız ve yönetimimiz neler çekti, çekiyor ve çekecek de. Bu yüzden buradayız" ifadelerini kullandı.

'İŞTE BUDUR' DENİLECEK TAKIM YOLDA

'Özellikle yerlilere diyorum!' diyen Saral, ''Kimse kendini Trabzonspor’un bir çim tanesinden büyük görmesin. Yeni dönemde ahlaklı futbolcularla Akyazı’da olmalıyız. Ben tüm camianın, özellikle Başkanımızın bu ve benzeri tüm alanlarda verdiği onurlu mücadeleye destek olmasını özellikle istiyorum. Akıllı, temkinli ve de Trabzonspor'umuza yakışır transferler için çalışıyoruz. Çok çok ince değerlendirilerek, kulübü soydurmadan, hak helal kavramıyla hareket ederek, Başkanımız ve yönetim kurulumuz camiamız için gece gündüz çalışmaktadır. Çok dinamik, 'işte budur' diyeceğiniz bir takım yolda" şeklinde paylaşımlarda bulundu.