TRABZONSPOR Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu, ekonomik olarak kulübün önünü açtıklarını, başarılı saha sonuçlarının da taraftarın desteğiyle devamlılık kazanacağına inandığını söyledi.
'YA AÇIKLAMA YAPTI
Önder Bülbüloğlu, ’ya (Doğan Haber Ajansı) yaptığı açıklamada UEFA kriterlerine uygun bir şekilde hareket ettiklerini belirtti. Kulübü mali anlamda iyi bir noktaya taşıdıklarını ifade eden Önder Bülbüloğlu, şöyle dedi:
"Yarı yarıya bir oyuncu bütçesi yaptık. UEFA’nın istediği 20 milyon Euro’luk bir bütçeydi. Biz de bunu sağladık. Birçok yeni proje geliştirdik ve geliştirilecek projeler de var. Bunlar üzerinde çalışıyoruz. Kulübün önünü açıyoruz. Dimdik ayaktayız. Maaşlar tam gününde yatıyor. Oyunculara geçmişten kalan ödememiz yok. Teknik heyetimize, futbolcularımıza güveniyoruz. Saha sonuçları da bundan sonra iyiye doğru gidecektir. Taraftarımızın da desteğini sonuna kadar bekliyoruz. Başarılı saha sonuçları onlarla birlikte gelecektir. Birliktelik bizi başarıya taşıyacak."
YANAL’DAN SAVUNMAYA TAM NOT
Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal, ligin başından bu yana sürekli değişim yaptığı savunmaya Atiker Konyaspor karşısındaki memnun kaldı. Dörtlü savunma sistemi ve oyuncuların performansından memnun kalan Yanal'ın Kardemlir Karabükspor karşısına da aynı savunma kurgusuyla çıkabileceği bildirildi.
Bordo mavili takımda sezon başından itibaren özellikle sağbek ve solbek mevkilerinde değişim yaşanmış ve bu bölgelerde Mustafa Yumlu, Güray Vural, Luis Ibanez, Mustafa Akbaş ve Zeki Yavru gibi isimler forma giymişti. Ancak son Konyaspor maçında sağbekte Zeki Yavru, solbekte ise Mustafa Akbaş'ın performanslarıyla Yanal'ın gözüne girmeyi başardı.
AVNİ AKER'İN ZEMİNİ DÜZELTİLECEK
Avni Aker Stadyumu’nun son haftalarda oldukça kötüleşen zemini, Akyazı Stadı'nın açılış tarihinin uzamasının ardından yapılacak olan çalışmalarla eski görüntüsüne kavuşturulacak. Stat yetkilileri, bakım çalışmalarının 10 gün içerisinde tamamlanacağı ve saha zeminin içeride oynanacak olan ilk maça kadar çok daha düzgün bir görünüme sahip olacağını belirtti. Avni Aker'in zemini, içeride oynanan Osmanlıspor ve son Konyaspor maçlarındaki görüntüsüyle futbolcuları oldukça zorlamıştı.

FOTOĞRAF