Ömür AVCI/TRABZON,()– SÜPER Lig’de Mersin İdmanyurdu galibiyeti ile nefes alan Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda perşembe akşamı oynayacağı Lokeren maçını kazanarak yeniden avantajlı duruma gelmek istiyor.
ÖNCE YENDİ SAHASINDA YENİLDİ
UEFA Avrupa Ligi’ne deplasmanda grubun favorisi Metalist Kharkiv karşısında aldığı 2–1’lik galibiyet ve 3 puanla başlamasına rağmen seyircisi önünde Legia Varşova’ya 1–0 yenilerek avantaj kaybeden Trabzonspor, sahasında oynayacağı Lokeren’i puansız göndermek istiyor.
FULBOLCULARINI MOTİVE EDİYOR
Trabzonspor teknik direktörü Vahid Halilhodziç, oyuncularına Mersin İdmanyurdu maçında ortaya koydukları galibiyet azmi ve futbolu, Lokeren maçında da görmek istediğini belirterek futbolcularını karşılaşmaya motive ediyor.
SAKATLARIN DURUMU
Sakat oyunculardan Özer, Mustafa Yumlu ve Constant’ın görev verilmesi halinde Lokeren karşısında oynayabileceği, ancak antrenman eksikleri nedeniyle bu futbolcuların riske edilmeyebileceği belirtildi.
HALİLHODZİÇ BASININ KARŞISINDA
Vahid Halilhodziç, yarın saat 14.00’te bir futbolcuyla birlikte basın mensuplarının karşısına çıkacak ve Lokeren maçı için basın mensuplarının sorularına cevap verecek. Bordo mavili takım da maç öncesi son antrenmanını ise saat 17.00’de Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde ilk 15 dakikası basına açık şekilde gerçekleştirecek.
Lokeren takımının teknik direktörü Peter Maes’in basın toplantısı da saat 18.00’de H. Avni Aker Stadyumu’nda başlayacak. Lokeren’de saat 18.30’da yine aynı stadyumda ilk 15 dakikası basına açık olarak bir antrenman yapacak.
ANTRENMANLAR KAPANDI
Trabzonspor teknik direktörü Halilhodziç, Lokeren maçı öncesi antrenmanları basın mensupları ve taraftarlarına kapattı. Bordo mavililer, bugün saat 17.00’de bir çalışma daha gerçekleştirecek.