Orhan SENCER/İSTANBUL, () - TOTTENHAM'ın yıldız futbolcularından Roberto Soldado, Beşiktaş'ın büyük bir takım olduğunu bildiklerini belirterek, gruptan lider çıkabilmek için yarın oynanacak maçtan mutlaka galip ayrılmak istediklerini söyledi.

UEFA Avrupa Ligi (C) Grubu'nda Beşiktaş ile yarın yapacakları maç öncesinde açıklamalarda bulunan Soldado, siyah beyazlı takım ile oynayacakları maçın kendileri için çok önemli olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

"Beşiktaş ile yarın oynayacağımız maç bizim için çok önemli. Kendi evimizde oynayacağız ve White Hart Lane'de oynadığımız her maçı kazanmamız gerek. Beşiktaş'ın büyük bir takım olduğunu biliyoruz. Büyük takım olduklarını da, Arsenal ile oynadıkları Şampiyonlar Ligi play-off eleme turunda gösterdiler. Gruptaki ilk karşılaşmada Partizan ile golsüz berabere kaldığımız için, Beşiktaş ile evimizde oynayacağımız maçı mutlaka kazanmamız gerekiyor. Gruptan lider olarak çıkmayı hedefliyoruz. Bu yüzden Beşiktaş maçını kazanarak, 3 puan almak istiyoruz."