KAYSERİSPOR, teknik direktör Tolunay Kafkas'la sürdüğü görüşmesini mutlu sonla bitirdi. Tecrübeli teknik adam  saat 18.30 sıralarında Kayserispor kulübüyle 2 yıllık sözleşme imzaladı. Kafkas, "5 yıllık aradan sonra yuvama döndüm" dedi.
Kayserispor Başkanı Recep Mamur'un daveti üzerine pazar günü kente gelen Tolunay Kafkas, bugün akşam saatlerinde sarı kırmızılı yöneticilerle her konuda anlaştı. 2 yıllık sözleşmeye imza atan Kafkas, ardından tesislere geldi. Karpuzatan Kadir Has Tesislerinde sarı kırmızılı yöneticiler ve kulüp genel müdürü Ali  Üstünel tarafından karşılaşanan Kafkas, daha sonra yeni sezon planlaması, iç ve dış transfer için çalışmaya başladı.
Kayserisporlu futbolcularla da görüşen Kafkas, 'ya yaptığı açıklamada, "Kayseri benim ikinci evim. Kayseri'ye vefa borcumu ödemeye geldim. Burası benim yuvam sayılır. 5 yıllık aradan sonra yeniden Kayseri'deyim. Recep Mamur Başkanıma ve yöneticilerime ve kulübümüzün eski onursal başkanı Mehmet Özhaseki'ye çok teşekkür ediyorum. Kayserispor taraftarı benim için çok önemlidir. Özellikle Antalyaspor maçında benim için açtıkları pankart için onlara da teşekkür borcum var. Allah da bizi mahçup etmesin. Kayseri'de herkesimin ve herkesin desteğini bekliyorum" diye konuştu.
Öte yandan, Ömer Bayram da akşam antrenmanına çıktı. Trabzonspor'la anlaşamayıp, Türkiye'ye dönen kaleci Hakan Arıkan'ın da yarın çalışmalara katılacağı ifade edildi.

FOTOĞRAF