SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta Yeni Malatyaspor'a sahasında 3-1 yenilen Tokatspor'un basın sözcüsü İhsan Uluözlü, hakem Ömer Murat Ülger'e tepki gösterdi, "Futbolcularımızın emeğini çalarak en azından alacağımız 1 puana engel oldu" dedi.
Cumartesi günü kendi sahasında oynadığı Yeni Malatyaspor'a 3-1 mağlup olduklarını hatırlatan İhsan Uluözlü, hakem Ülger'in karşılaşmayı kötü yönelttiğini iddia etti. 2-0 geriye düştükleri dakikadan sonra iyi futbol oynadıklarını belirten İhsan Uluözlü, şöyle devam etti:
"Ancak futbolcularımızın bu çabasına hakem Ülger karşı çıktı. Özellikle durum 2-0 iken Soner’in kafa vuruşunda top, ağlarla buluştu ama hakem Ülger, kaleciye faul yapıldığını öne sürerek golü iptal etti. Gol olduğunu herkes gördü ama hakem göremedi. İkinci yarıda baskıyı iyice arttırdık. Bir pozisyonda Yeni Malatyasporlu futbolcunun ceza sahası içerisinde topu elle kesmesini, 5 metreden bir tek hakem göremedi. İlk yarıda bir golümüzü saymayan hakem Ülger, bu pozisyonda penaltımızı vermedi. Daha önce de mlaçımızı yöneten hakem Ülger, her defasında kötü maçlar yönelmiştir."

FOTOĞRAFLI