Hakan TARHAN,İstanbul-

TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağlı Riva Hasan Doğan Tesislerinde bir toplantı gerçekleştirdi. Yapılan toplantı sonrası Demirören ve Gümüşdağlı basın mensuplarına kısa bir açıklama yaptı.

TFF Başkanı Yıldırım Demirören yaptığı açıklamada, yeni yayın ihalesinin 2017 yılında yapılacağını belirtirken , o zamana kadar TFF'nin ve Kulüpler Birliği'nin çalışmalarının ve toplantılarının devam edeceğini belirtti. Demirören ayrıca "Kulüpler Birliği'nin yayın ihalesi hakkında aldığı kararı destekliyorum ama altının dolması gerekiyor" şeklinde konuştu.

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağlı ise yaptığı açıklamada "Demirören bizim aldığımız kararların karşısında olmadığını bize belirtti. Kulüpler Birliği ve TFF aynı yolda ilerleyoruz. Hepimizin tek düşüncesi Türk futboludur" dedi. Başkan Gümüşdağlı ayrıca yayın ihalesi hakkında kendilerini uzun bir süreç beklediğini ve yakın zamanda konu ile ilgili Spor Bakanı, Başbakan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı da ziyaret edeceklerini belirtti.