GÖKHAN HEBEPÇİ - İSTANBUL /

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 1. Başkanvekili ve İcra Kurulu Üyesi Servet Yardımcı, Galatasaray Kulübü'nün eski yöneticilerinden Sedat Doğan'ın kendisine yönelik sözleri üzerine yazılı bir açıklama yaptı.

Federasyonun sitesinde yer alan açıklama şöyle;

"Öncelikle şunu belirtmem gerekir ki, Sayın Fatih Terim'in Türkiye Futbol Direktörü olarak göreve gelişi tam bir şeffaflık içinde ve tüm kamuoyunun bilgisi dahilinde gerçekleşmiştir. Değerli Hocamızın bu süreçte üyesi olduğu kulüp adına göstermiş olduğu dikkat ve hassasiyet, bu konuyu tekrar açıklamaya gerek bırakmayacak kadar açıktır. Dahası tamamen Sayın Ünal Aysal'ın bilgisi dahilinde ilerlemiş olan bu süreçte Hocamızın duruşu herkes tarafından takdirle karşılanmıştır.

Belirtmek isterim ki, Değerli Hocamızla uzun yıllar sonra ilk görüşmem, Federasyon Başkanımız Sayın Yıldırım Demirören'in evinde, Eylül ayında, Sayın Ünal Aysal'ın izniyle gerçekleşen toplantıda olmuştur. Sayın Sedat Doğan'ın iddia ettiğinin aksine Hocamızla, bundan önce ne kendi evimde ne de başka bir yerde hiç bir görüşmem olmamıştır. Bunun yanı sıra, TFF olarak Fatih Terim'den önce hiç bir teknik direktör adayıyla görüşme yapmadığımızın da kesin olarak bilinmesi gerekmektedir.

Türk futbolunda fazlasıyla ihtiyaç duyduğumuz barış ortamının sağlanabilmesi için, bu türden asılsız iddialara ve yalan haberlere itibar edilmemesini tüm spor kamuoyundan önemle rica ederim."