Fatih Terim'in "İlk 10 dakikada atacağınız gol Saracoğlu'nu kuzuya çevirir" sözü Fenerbahçeli futbolcuları daha da hırslandırdı. Sarı-Lacivertliler, erken gol bir yana rakibe bu sevinci dahi yaşatmayacaklarını iddia etti.

SARAÇOĞLU'NU KUZUYA ÇEVİRİR

Fanatik'in haberine göre Derbi öncesinde Fenerbahçe cephesinde motivasyona yönelik söylemlerin ardı arkası kesilmiyor. Sarı-Kırmızılı ekibin teknik patronu Fatih Terim'in "İlk 10 dakikada atacağınız gol Saracoğlu'nu kuzuya çevirir" ifadesi, dün Fenerbahçeli oyuncuların gündemindeydi.

HEDEFİMİZ GOL SEVİNCİ YAŞATMADAN DERBİYİ KAZANMAK

Sarı-Lacivertliler, "Fatih hoca takımını motive etmek için böyle konuşuyor. Ancak biz gol yemeyi aklımızdan bile geçirmiyoruz. Hedefimiz Galatasaray'a gol sevinci yaşatmadan derbiyi kazanmak. Ayrıca ilk golü biz yesek de, ne sahada ne de tribünlerde galibiyet coşkumuz sönmez" diyerek birbirlerine bir kez daha galibiyet sözü verdiler. Önceki gün Fenerbahçe ile 3 yıllık nikah tazeleyen Aykut Kocaman ise öğrencilerine, derbi için uyarılarını sürdürdü.

BİR MAÇTAN DAHA FAZLASI

Galibiyet dışında bir sonucu akıllarına dahi getirmemeleri gerektiğini söyleyen başarılı teknik adam, "Galatasaray derbisi bizim için bir maçtan çok fazlası. Cumartesi günü kazandığınız zaman neler yaşayacağınızı, nasıl mutlu bir hafta geçireceğinizi düşünün. Kafanızı yastığa koyduğunuzda, Galatasaray'dan 3 puan aldığınızda kendinizi ve camiayı nasıl bir sevince boğacağınızı hayal edin" diyerek öğrencilerini motive etti.