"Bahar'ın sağlık durumu iyi"

Orhan SENCER - Gökhan HEBEPÇİ / PRAG, ()

Türkiye Basketbol Federasyonu CEO'su Ömer Onan, Yunanistan karşısında alınan yenilgiden sonra toparlanmanın kolay olmadığını belirterek, "Dünya Şampiyonası'na katılmaya hak kazanan takımımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.
Türkiye A Milli Kadın Basketbol Takımı'nın Kadınlar Avrupa Basketbol Şampiyonasında klasman mücadelesinde karşılaştığı Slovakya'yı 72-56 yenerek, önümüzdeki yıl düzenlenecek Dünya Kadınlar Basketbol Şampiyonasına katılmayı garantilediği maçın ardından açıklamalarda bulunan Türkiye Basketbol Federasyonu CEO'su Ömer Onan, milli takımlar olarak bütün dünya ve Avrupa şampiyonlarına katılma hedeflerinin olduğunu ifade ederek, "Bizim için önemli bir maçtı. Değerli bir galibiyet. Dünya Şampiyonası'na katılmaya hak kazanan takımımıza çok teşekkür ediyorum. Yunanistan karşısında aldığımız yenilgiden sonra toparlanmak kolay değildi. Çok zor bir Avrupa Şampiyonası oluyor. Rusya, İtalya, Sırbistan gibi kadın basketbolunda önemli takımlar Dünya Şampiyonasının dışında kaldı. Bu açıdan bizim burada başardığımız işin önemli olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.
"BAHAR'IN SAĞLIK DURUMU İYİ"
Karşılaşmada başına darbe alarak hastaneye kaldırılan milli basketbolcu Bahar Çağlar'ın sağlık durumunun iyi olduğunu da açıklayan Onan, "Maçın ilk çeyreğinde Bahar, başının sol tarafına darbe aldı. Bahar'ın başında biraz şişlik vardı. İlk önce tansiyonu yerine geldi, daha sonra konuşmaya başladı. Hemen annesiyle konuşturduk. Prosedürden dolayı hastaneye götürülmesi gerekiyordu ve hastaneye gitti. Hastanede tomogrofisi çekildi ve doktorlar ciddi bir şeyin olmadığını söyledi. Biraz daha müşahede altında tutulacak. Ailesini de hemen hastaneye gönderdik. Şu anda durumu iyi" şeklinde konuştu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
-------------------------
-Ömer Onan'ın açıklamaları

24.06.2017 - Haber Kodu : 170624180