Engin ANAK/ALANYA (Antalya), () - AYTEMİZ Alanyaspor Teknik Direktörü Safet Susic, “Alt sıralarla aramızda 8 puan farkımız ve bizim bu farkı açmamız gerekiyor. Bundan dolayı Kasımpaşa maçını kazanmak istiyoruz” dedi.
Spor Toto Süper Lig’in 26’ncı haftasında Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Aytemiz Alanyaspor hazırlıklarını sürdürdü. Alanyaspor Cengiz Aydoğan Tesisleri’nde yapılan antrenmana sakatlığı bulunan Cenk Ahmet ile ülkelerinin milli takımlarında bulunan 5 futbolcu katılmadı. Teknik Direktör Safet Susic ve yardımcılarının gözetiminde yapılan idman düz koşuyla başladı. Dar alanda kısa pas çalışmasıyla devam eden antrenmanın son bölümünde ise futbolcular esneme hareketleri yaparak idmanı tamamladı.
'KAZANMAK İSTİYORUZ’
Antrenmanın ardından gazetecilere açıklama yapan Teknik Direktör Safet Susic, Kasımpaşa maçının zorlu geçeceğini söyledi. Rakiplerinin iyi bir takım olduğunu belirten Susic, “Rakip formda ve son haftalardaki maçlarını kazandı. Biz de Bursa'da iyi bir galibiyet aldık ve moral oldu. Milli takıma gitmeyen oyuncularımızla hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Ülkesinin milli takımlarına giden oyuncularımızın da hazır geleceğini ve Kasımpaşa'ya karşı iyi bir şekilde çıkacağız diye düşünüyorum. Alt sıralarla aramızda 8 puan farkımız ve bizim bu farkı açmamız gerekiyor. Bundan dolayı Kasımpaşa maçını kazanmak istiyoruz” dedi.
‘CEZALI OYUNCUMUZ YOK’
Kazanmaktan başka bir sonuç düşünmediklerini aktaran Susic, “Bizim için bu maç öncesi önemli olan şeylerden birisi de cezalı oyuncumuzun olmamasıdır. Milli takıma giden oyuncularımız da sağlam gitti ve umarım onlar da sakatlanmadan dönerse çok iyi olacak. Şu an milli takımlarında olan oyunculardan yoksun hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Ancak birlikte çalışmamış olmak, çok bir şeyi değiştirmeyecek. Bu oyuncularımızla uzun süredir birlikteyiz ve onların hazır geleceğini düşünüyorum. Kasımpaşa ofansif oynayan bir takım ve bizim gibi çok gol atan bir ekip. Amacımız Kasımpaşa'dan bir fazla gol atıp kazanmak olacak” diye konuştu.

FOTOĞRAFLI