Oktay ENSARİ/KAYSERİ,()- SUAT Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor teknik direktörü Bülent Korkmaz, "Trabzonspor ve Gaziantepspor maçlarında aldığımız beraberliklerden sonra sıra galibiyete geldi" dedi.
Cumartesi günü oynayacakları Akhisar Manisaspor maçına değinen Bülent Korkmaz, "Kendi sahamızda oynuyoruz. Kazanmamız gereken bir maç. Kendi sahamızdaki tüm maçları kazanma düşüncemiz var. Maçta bu sefer taraftarımızın olmasını bekliyoruz" diye konuştu. Mavi siyahlı takımının oynadığı futbol, ortaya koyduğu kazanma azminin kendisini çok mutlu ettiğini, bunun puanlara da  yansıyacağını belirten Bülent Korkmaz, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Gaziantepspor maçında çok iyi oynadık. Özellikle ilk yarı her şeyi yaptık. Hem takım savunması olarak hem hücuma çıkışlarda çok iyiydik. Final pasları belki daha iyi olsa idi fark ilk yarıda açılırdı. İkinci yarı belki ev sahibi takım üstün oynar gibi gözüktü ama, golleri duran toptan buldu. Oyun üstünlüğü, çok yoktu. Pozisyonda bulamadılar ama, duran toptan iki gol buldular. Maçın akışında bununun olmaması gerekirdi. Bizim gibi 2-0 yapmış bir takım puan vermemesi lazım. Ama, futbolda bunlar var. Oyun olarak ve mücadele olarak memnunum. Caner çok iyi oynadı. Ev sahibi takımın en önemli oyuncusu Muhammet'ti Gaziantep için çok büyük bir güç. Hiç pozisyona da sokmadık. Trabzonspor'dan aldığımız stoper Caner’den memnunum. Daha da geliştiriyor kendisini. Çok iyi bir transfer yaptığımızı tekrar anladık."
Bülent Korkmaz, cumartesi günü saat 17.30'da oynayacakları Akhisar Belediyespor Manisaspor maçını kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını söylerken şöyle konuştu:
"İki haftadır berabere kalıyoruz. İçerde Trabzon’la oynadık. Üstün bir oyun serğiledik ve galip gelebilirdik ama olmadı.  Gaziantepspor maçı deplasmanda iyi oynadığımız ve farkı da yakalayabileceğimiz bir maçtı. Farkı açamadık, basit goller yedik. Oyun olarak iyi, skor olarak kötü bir sonuç oldu. İkisini de kazanabilirdik. Önemli olanda kaybetmemekti. Biz de kaybetmedik. Kendi sahamızda oynuyoruz. Kazanmamız gereken bir maç. Kendi sahamızdaki tüm maçları kazanma düşüncemiz var. Hazırlıklara başladık. İnşallah taraftarda olur bu sefer. Trabzonspor maçında çok az bir taraftar vardı. İnşallah cumartesi günü yoğun bir taraftar gelir."