İtalya Serie A takımlarından AS Roma'nın Fenerbahçe'den kiraladığı Salih Uçan, ligin başlamasından önceki antrenmanlarında yine dikkatleri üzerine çekti. Uçan, görevlilere yardım etmek için bir top torbasını taşırken, idman yaptıkları kalenin saha dışına götürülmesinde de görev aldı.

Salih Uçanlı başkent ekibi, hafta sonu başlayacak olan İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. Cumartesi günü Fiorentina ile kendi sahasında karşı karşıya gelecek olan sarı-kırmızılı ekibin Trigoria semtindeki Fulvio Bernardini Tesisleri'nde dün öğleden sonra yapılan antrenmanın tamamı basın mensuplarına açıldı.

Teknik Direktör Rudi Garcia yönetimindeki futbolcular, oluşturdukları dairenin içindeki oyuncunun topu kazanmasına engel olarak pas çalışması gerçekleştirdiler. Daha sonra oyuncular ikiye ayrılırken, bir grup ayak tenisi, diğer grup ise kaleye atış antrenmanları yaptı.

Satın alma opsiyonlu 2 yıllığına Fenerbahçe'den kiralanan Salih Uçan, şık teknik hareketleriyle göz doldurdu.

UÇAN, KALE VE TOP TAŞIDI

Uçan'ın, sol ayakla kalenin köşesinden topu ağlara gönderdiği hareketinin ardından sevinç gösterisinde bulunduğu gözlendi.

Yaklaşık bir saat süren antrenmanın ardından Garcia ile oyuncularının, kulüp binasına girerek, hep birlikte Şampiyonlar Ligi kurasını seyrettiği belirtildi.

Antrenmanın bitmesiyle Uçan'ın, Gervinho, Nainggolan, Pjanic, Manolas ve Iturbe gibi takım arkadaşlarıyla birlikte idman yaptıkları kaleyi saha kenarına taşıması dikkat çekti.

Uçan ayrıca, soyunma odasına gitmeden önce bir top torbasını da içeriye taşıyarak, görevlilere yardım etti. Takımın bir diğer genç oyuncusu olan Antonio Sanabria da başka bir top torbasını taşıyarak, Salih'e destek oldu.

TERCÜMAN BULUNDU

Öte yandan, bir buçuk aydan fazla bir süre önce İtalyan ekibinin renklerine bağlanan 20 yaşındaki orta saha oyuncusunun, takım arkadaşlarıyla da samimi ilişkiler kurmaya başladığı görüldü.

Roma kulübü, antrenman boyunca sık sık arkadaşlarıyla şakalaşarak, eğlenceli anlar geçiren Uçan için Türkçeden İtalyancaya çeviri yapan bir tercüman da tuttu.