Hakan TÜRKTAN/ESKİŞEHİR, () - HÜRRİYET Gazetesi'nin başlattığı 'Soma'nın Hayalleri Var' projesi çerçevesinde şehit madenci Mustafa Kocabaş'ın 10 yaşındaki oğlu Buğra Kocabaş, Eskişehir Atatürk Stadyumu'nda oynanan Eskişehirspor- Beşiktaş karşılaşmasını VIP Tribünü'nde izledi.
Annesi Nursel Kocabaş ile birlikte Eskişehir'e gelen Buğra, Beşiktaş kafilesinin kaldığı Eskişehir Turunç Otel'de konakladı. Teknik Direktör Şenol Güneş, koyu bir Beşiktaş taraftarı olan Buğra ile otelde biraraya geldi. Güneş, yakından ilgilendiği Buğra ile sohbet edip fotoğraf çektirdi. Buğra, Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Quaresma ile otelin lobinde biraya gelip hatıra fotoğrafı çektirdi.
BJK TV'de, Soma'dan gelen Buğra Kocabaş ile otelde özel röportaj yaptı. Buğra, futbolu çok sevdiğini, ileride Beşiktaş'ta futbol oynamak istediğini söyledi. Beşiktaş'ın Eskişehirspor'u 2-1 yeneceği yolunda tahminde de bulunan Buğra, "Beşiktaş'ı çok seviyorum. Beşiktaş gurur duyulacak bir takım" dedi.
Buğra, Eskişehir Atatürk Stadyumu'ndaki Eskişehirspor- Beşiktaş maçını annesiyle birlikte VIP tribününden izledi.
Buğra, annesi Nursel Kocabaş ile birlikte maç öncesi gezdiği Eskişehir'e hayran kaldı. Buğra, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sazova Bilim Kültür Sanat Parkı'nda bulunan Sualtı Dünyası'nı ve Masal Şatosu'nu ve Korsan Gemisi ile Uçak Müzesi, Tarihi evlerin olduğu Odunpazarı semtindeki Cam Sanatları Müzesi ile Yılmaz Büyükerşen Balmumu Müzesi'ni gezdi, Porsuk Çayı kayısında fotoğraf çektirdi.
Öte yandan maç, Buğra'nın tahmin ettiği gibi Beşiktaş'ın 2-1'lik galibiyetiyle sonuçlandı. Buğra da büyük sevinç yaşadı.

FOTOĞRAFLI