ALİ DANAŞ - İSTANBUL

Skenderbeu Teknik Direktörü Mirel Josa, yarın Beşiktaş ile oynayacakları UEFA Avrupa Ligi H Grubu 5. hafta mücadelesi öncesi düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Josa, Beşiktaş'ın güçlü bir ekip olduğunu ve grupta daha iyi bir konumda bulunması gerektiğini dile getirerek, şunları söyledi;

Sportig Lizbon galibiyeti önümüzü açtı. Önemli olan yarınki maçta oyuncularımın sahaya yansıtacağı mücadeledir. Hedefimiz grupta iyi sonuçlar almaktı. Dolayasıyla üzerimizde bir baskı yok. Beşiktaş'a karşı biraz daha rahat oynayabileceğimizi düşünüyorum.

Maçta savunma güvenliğini ön planda tutmaya çalışacaklarını ifade eden Arnavut çalıştırıcı, Beşiktaş'ın çok iyi oyuncuları var. Çok çabuk

organize olan ve topa sahip olmaya çalışan bir takım. Ayrıca yarın iyi bir seyirci önünde oynayacağız. Bunun için çok mutluyuz. Futbolcuların bu durumda daha güzel bir oyun sergileyeceğini düşünüyorum dedi.

Skenderbeu'nun orta saha oyuncusu Sabien Lilaj ise ilk kez katıldıkları Avrupa Ligi'nin tadını çıkartmaya çalıştıklarını söyledi.

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Bu arada Arnavutluk'un ekibi, yarın Beşiktaş ile yapacağı maçın hazırlıklarını Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yaptığı idmanla tamamladı.