SEVGİ EVİ ÇOCUKLARI ZİYARET ETTİ
Cumartesi günü 4 Eylül Stadı'nda Gençlerbirliği ile kendi sahasında karşılaşacak olan Sivasspor bu karşılaşmanın hazırlıklarını teknik direktör Roberto Carlos yönetiminde gerçekleştirilen idman ile sürdürdü.
Antrenman öncesi Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve Kızılay işbirliği ile bakım ve koruma altında olan 50 çocuk idman sahasına gelerek futbolcular ve teknik heyetle fotoğraf çektirdi. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürü Hasan Aykut, "Kızılay Sivas Kadın Kolları Şubesi Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü iş birliği ile bakım ve koruma altında olan 50 çocuğumuzu bugün hem sporu hem de sporcuyu sevdirme adına Sivasspor'a getirdik. Çocuklarımız da bu anı merakla bekliyorlardı. Sabırsızlıkla izlemeye devam edecekeler. Ben bize bu şansı verdiği için Sivasspor Kulübüne teşekkür ediyoruz" dedi.
ZİYA'DAN AÇIKLAMA
Öte yandan antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ziya Erdal, şunları söyledi:
"Bizim için çok önemli bir karşılaşma bayram günü güzel bir karşılaşma olur. Hem 3 puan alırız hemide bayrama mutlu gireriz. İki bayramı birden Sivas halkına yaşatırız. Çalışmalarımız devam ediyor. Bugün iki idman yaptık. Gençlerbirliği karşılaşmasından 3 puan almak istiyoruz."
Galatasaray karşılaşmasında 6 işareti yapan Erdal bu konuyla ilgli ise şöyle dedi:
"Maçtan sonra bir demeçte yanlış anlaşıldım. Konu farklı yerlere çekildi. Ben Sivas'ta büyüdüm burada yaşadım. Ailem de şu anda Sivas'ta köyde yaşıyor. Ben Sivassporlu'yum, futbola bu forma altında başladım. İnşallah bu forma altında bırakacağım. Kimsenin şüphesi olmasın benim Sivassporlu'luğumdan. Yani Sivas benim sevdam. Sivas halkı benim yanımda hepsine teşekkür ediyorum."

FOTOĞRAFLI