SPOR Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor, ligin 3'üncü haftasında kendi sahasında oynayacağı Torku Konyaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Takımın başarılı ismi Burhan Eşer, "Konyaspor karşılaşması zor bir karşılaşma olacak. Bunun bilincindeyiz" dedi.
Ligin ikinci haftasında Manisa deplasmanında oynadığı Akhisar Belediyespor maçından 1 puanla ayrılan Sivasspor, Torku Konyaspor karşılaşmasının hazırlıklarını kendi tesislerinde yaptığı antrenman ile sürdürdü. İdman öncesi teknik ekip ve futbolcular poster çekimine katıldı. Teknik Direktör Roberto Carlos nezaretinde kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman top kapma çalışmasıyla başladı. Ardından antreman kondisyon hareketleri ile devam etti. Antrenmanda hafif sakatlığı bulunan John Utaka, takımdan ayrı düz koşu yaparken Musa Nizam ise salonda çalıştı.
Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan takımın başarılı oyuncusu Burhan Eşer, "İlk iki haftada istediğimiz puanları alamadık. 5 puan kaybettik. Oyun olarak iyi durumdayız. Ama istemediğimiz puanlar kaybettik. Karşılaşmalara baktığımız zaman bu iki karşılaşmadan en az 4 puan almamız gerekirdi. Goller atıyoruz, kötü goller yiyoruz. Bunun için kendi aramızda analiz yapıyoruz. Bir takım gol yiyor ise hep birlikte yiyor, gol atıyor ise hep birlikte atıyordur. Bunun bilincindeyiz, çalışmalarımız bu yönde devam ediyor. Hafta sonu Konyaspor karşılaşması var. Konya bu yıl yaptığı transferler ile iyi bir takım oldu. Zor bir karşılaşma olacak. Bunun bilincindeyiz. Bunun için sıkı bir şekilde hazırlanıyoruz. Artık taraftarlarımıza 3 puan hediye etmek istiyoruz. Çalışmalarımızda yoğun bir şekilde devam ediyor" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI