SİVASSPOR teknik direktörü Mesut Bakkal, 2-0 galip geldikleri Şanlıurfaspor maçı değerlendirirken 10 kişi ile çok önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi. Mesut Bakkal, şunları söyledi:
"Durmayacağız, devam edeceğiz. Bizim için dönüş maçıydı. Oyuncularım yakışanı yaptılar. 10 kişi kalınca bu kadar kaliteli kadronun oynaması gereken oyun vardı. Ufak tefek değişiklikler yaptık o da tuttu. 2 gol attık bir de penaltımız verilmedi. Oyuncularıma yürekten teşekkür ediyorum. Taratarımız da arkamızdaydı. Böyle istek ve arzu olursa çok daha iyi yerlerde olacağımızı söylüyorum. İkinci yarı başında direkten dönen top haricinde rakibe pozisyon vermedik. 3 maçta 7 puan aldık. Daha da iyi olacağımızı düşünüyorum."
Hakemin hatalı kararlar verdiğini de vurgulayan Mesut Bakkal, "Kırmızı kartta pozisyonun penaltı olmadığı söyleniyor. Eğer yenilsek yazık olurdu, camia sıkıntıya girerdi" dedi.
KARAMAN: "ALACAĞIMIZ DERSLER VAR"
Şanlıurfaspor teknik direktör Ünal Karaman ise değerlendirecek fazla bir şey olmadığını dile getirirken şöyle konuştu:
"Şu ana kadar ligde mücadele ve dirençle kendimizi göstermeye çalışıyoruz. Rakibin 10 kişi kaldığı dönemde oyuna ağırlığını koyacak pozisyonlar vardı. Konsantrasyon kaybıyla duran toptan gol yedik. Ondan sonra rakibin usta oyuncuları morallenip daha çok koşunca farklı oldu. Bu ne ilk ne son mağlubiyetimiz ama ben oyuncularım adına çok üzgünüm. En azından o mücadeleyi gösterselerdi belki galip takımın hocası biz olacaktık. Kendimizi ve oyuncuları hesaba çekeceğiz. Alacağımız çok ciddi dersler var."

FOTOĞRAFLI