SPOR Toto Süper Lig'in 11'inci haftasında deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak olan Sivasspor, kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla bu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.
Teknik direktör Roberto Carlos nezaretinde gerçekleştirilen antrenman top kapma çalışmasıyla başladı. Ardından pas çalışan kırmızı beyazlılar daha sonra ise şut çalıştı. Dinlendirildiği öğrenilen Manuel Da Costa ve Abdurrahman Dereli antrenmana katılmadı. Hafif sakatlığı bulunan Hakan Arslan ise takımdan ayrı düz koşu yaptı. Antrenmandan önce basın mensuplarının sorularını yanıtlayan teknik direktör Carlos, Mersin İdmanyurdu maçıyla ilgili, "Zorlu bir maç olacak. Her zamanki gibi iyi bir şekilde çalışmalarımız devam ediyor. Son aldığımız galibiyetten sonra tabi ki moralimiz, motivasyonumuz daha yüksek." dedi. Carlos, takımdaki eksikliklerle ilgili ise, "Normalde bizim gibi takımlar için bu tip sakatlıklar veya cezalıların çok fazla fark göstermemesi gerekiyor. Yerine giren arkadaşlarımız en iyi şeyi yapacaklardır." diye konuştu.
Sivassporlu futbolculardan Aatif Chahechouhe da, Mersin İdmanyurdu'nun güçlü bir takım olduğunu ifade ederek, "Zor bir maç olacağını düşünüyorum. Fakat biz dışarıda da iyi sonuçlar alabiliyoruz. Bu yüzden Mersin'den 3 puanı kapmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız." dedi.
Sivasspor, Pazar günü 16.00'da oynanacak karşılaşma için yarın sabah yapacağı antrenmanın ardından karayolu ile Mersin'e gidecek.

FOTOĞRAFLI