Sivasspor Teknik Direktörü Bakkal: "Eksik olan oyuncuların oynaması, form durumlarını görmemiz açısından iyi, sonuç açısından kötü bir maç"

Göztepe Teknik Direktörü Buruk: "Oyuncularımızı görmek açısından, Sivasspor gibi büyük bir takımla oynamak açısından bizim için güzel bir maçtı"

Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, "Eksik olan oyuncuların oynaması, form durumlarını görmemiz açısından iyi, sonuç açısından kötü bir maç" dedi.

Ziraat Türkiye Kupası F Grubu ilk hafta maçında Göztepe, Sivasspor'u 1-0 mağlup etti. Her iki takımın teknik direktörü maç sonrası düzenlenen basın toplantısında karşılaşmayı değerlendirdi. Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, sonuç açısından bakıldığında kötü bir maç olduğunu belirterek, "Kupa, bizim için maç eksiği olan oyuncuları oynatmak açısından iyi oluyor. Aslında dengeli giden bir maç. Ama keyif aldım mı, almadım açıkcası. Daha iyi, daha istekli, daha diri, daha üretken oynamamız gerekiyor. Tabii uzun zamandır maç oynamamanın da verdiği bir kondisyon eksikliği de olabilir. Bir kere geldiler ve golü yedik. Eksik olan oyuncuların oynaması, form durumlarını görmemiz açısından iyi bir maç, ama sonuç açısından kötü bir maç" dedi.

Göztepe Teknik Direktörü Okan Buruk ise, "Zeminden dolayı zaman zaman topun sektiğini gördük ama çok güzel bir statta, çok güzel bir atmosferde oynadık. Oyuna baktığımızda ilk yarı iki takımın da net pozisyonları olduğunu gördük. İki takım da gol atabilirdi, ama maçın geneline baktığımızda ikinci yarı belki Sivasspor takımı biraz daha öne çıktı, kalemize biraz daha fazla geldi. Bizim girdiğimiz iki pozisyon vardı. Birinde de golü bulduk. Bizim için burada tabii ki her şeyden önce kupanın içinde yer almak çok değerliydi. Gruptan çıkmak için ilk maça iyi başlamak istiyorduk, kaybetmeden başlamak istiyorduk. İlk maçın sonunda bulduğumuz golle de maçı kazandık. Oyun planımız biraz da bunun üzerineydi. Özellikle genç oyuncularımıza şans verdik. İki takıma da baktığımızda, son haftalarda daha az oynamış oyunculara şans verdi. Oyuncularımızı görmek açısından, Sivasspor gibi büyük bir takımla oynamak açısından bizim için güzel bir maçtı. Bundan sonra tabii ki lige odaklanacağız" diye konuştu.

Görüntü Dökümü:

------------------------

-Mesut Bakkal açıklama

-Okan Buruk açıklama

(Haber-Kamera:Hüsnü Ümit AVCI/SİVAS )