LVIV /

UEFA Avrupa Ligi play-off eleme turu rövanş maçında yarın temsilcimiz Medipol Başakşehir'i konuk edecek Shakhtar Donetsk'in teknik direktörü Paulo Fonseca, Arena Lviv'de düzenlenen basın toplantısında konuştu

Portekizli çalıştırıcı, güçlü bir rakiple karşılaşacaklarını dile getirerek, "Biz tabii ki Başakşehir'in oyununu iyi analiz ettik. Karşımızda çok iyi bir takım var. Fenerbahçe galibiyetiyle de motivasyonları yüksek. Yarın ki maçta onlardan daha iyi oynamak istiyoruz. Rakibimizden ilk maça göre teknik

açıdan daha kaliteli oyun bekliyoruz, çünkü bu maç onlar için çok daha önemli olacak. Biz ise asla rehavete kapılmayacağız. Çünkü bu maçın önemini biliyoruz. Şampiyonlar Ligi'nden elendiğimiz Young Boys maçları bize iyi bir ders oldu" dedi.

Bu arada Fonseca, futbolculardan Duarte, Shevchuk, Kanibolotskiy ve Azevedo'nun sakatlığı nedeniyle yarın forma giyemeyeceğini söyledi.

Ukrayna ekibinin Brezilyalı forvet oyuncusu Taison da önemli bir şu ifadeleri kullandı;

"Yarınki maç çok önemli ve tüm takım arkadaşlarım olarak bunun farkındayız. İyi bir maç oynayacağımıza inanıyoruz. Brezilya Milli Takımı'ndan davet aldım, bu nedenle de çok mutluyum. Bu davet performansıma da olumlu yansıyacaktır. Bana güvenen herkese çok teşekkür ederim."

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Bu arada Shakhtar Donetsk, Medipol Başakşehir maçının hazırlıklarını karşılaşmanın oynanacağı Lviv Arena'da yaptığı antrenmanla tamamladı.