Ömer PINAR/ ŞANLIURFA, () - ŞANLIURFASPOR'da teknik direktör Osman Özköylü, büyük bir hayal kırıklığı yaşadıklarını belirtirken, Kayserispor'un teknik direktörü Ertuğrul Seçme ise hak edilmiş bir şampiyonluk yaşadıklarını söyledi.
PTT 1'inci Lig'de sahasında Kayserispor'a 3-2 mağlup olan Şanlıurfaspor'un teknik direktörü Osman Özköylü, hayal kırıklığı yaşadıklarını kaydederek, "Çok üzgünüm önümüzde çok önemli bir hedef var. Bu günkü maçımızı hangi şartlarda olursa olsun kazanmamız gerekiyordu. Son haftalardaki performansımız bir hayal kırıklığı oldu. Çok üzgünüm, hayal kırıklığı yaşıyorum. Benim takımım bu olmamalıdır. Kayserispor çok kaliteli bir takım. Bugün çok isteksiz bir görüntümüz vardı. Oyuncularda bir şeyler istiyordu, ama olmadı. Bundan sonrası için hayırlısı olsun. Sezon boyunca emek gösteren tüm futbolculara teşekkür ediyorum. Kayserispor’a da başarılar diliyorum" dedi.
Kayserispor'da teknik direktör Ertuğrul Seçme ise, "Zorluk derecesi yüksek bir maç oynadık. Hazırlık maçları dahi iyi oynamaya çalıştık. Hak edilmiş bir şampiyonluk yaşadık. Şanlıurfaspor’a başarılar diliyorum" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI