Ömer PINAR/ ŞANLIURFA, () - ŞANLIURFASPOR'da teknik direktör Osman Özköylü, play-off mücadelesini sürdüreceklerini belirtirken, Denizlispor'un teknik direktörü Mehmet Altıparmak ise oynadıkları karşılaşmada topun kendilerini sevmediğini söyledi.
PTT 1'inci Lig'de evinde Denizlispor'u 2-0 mağlup eden Şanlıurfaspor'un teknik direktörü Osman Özköylü, karşılaşmadan galip geldikleri için sevinçli olduklarını kaydederek, "İki gün önce oynanan maçın ardından hem fiziksel, hem de zihinsel olarak çok yorulmuş ve etkilenmiş olarak buraya gelebildik. Antrenman bile yapamadık. O şartlara rağmen takımımızın ortaya koyduğu futbol, mücadele istek ve coşku, olağanüstü güzeldi. Özellikle ikinci yarı inanılmaz bir tempo ortaya koyduk. Maçı yüzde yüz hak eden taraf bizdik. Herkesin puan kaybedebileceği haftalara girdik. Artık puan kaybetmek istemiyoruz. Bu play-off mücadelesi içersinde var olmaya ve yer almaya devam edeceğiz. Sezon sonunda en güzel şekilde tamamlamak istiyoruz" dedi.
Denizlispor'da teknik direktörü Mehmet Altıparmak ise, iyi mücadele etmelerine rağmen kaybettiklerini ifade ederek, "Her iki takım için de çok önemli bir karşılaşmaydı. Hedeflerimiz farklıydı, ama kazanmak adına iki takım için çok önemli bir karşılaşmaydı. İlk 60 dakikada rakibinin ne istediğini bilerek çok iyi durdurduk. İlk yarıda net pozisyonlar yakaladık. Maçın tabi ki kırılma anları vardı ve o kırılma anlarında ne yazık ki top bu gün bizi sevmedi. Rakibimiz bu ligin çok önemli takımlarından biridir. Bundan sonra önümüzdeki maçlara bakacağız. Futbolcularımız çok iyi mücadele etti ama bugün top bizi istemedi" diye konuştu.

FOTOĞRAF