ŞANLIURFASPOR Teknik Direktörü Hüseyin Dağ, maçın ardından yaptığı açıklamada hedeflerinin 40 puanın üstüne çıkmak olduğunu belirtirken, Adana Demirspor Teknik Sorumlusu Nurettin Yılmaz ise ikinci yarıyı iyi değerlendiremediklerini söyledi.

Hüseyin Dağ, "Yaklaşık 4-5 ay kendi sahamızda galip gelemiyorduk. Sezon başında farklı bir hedef konulmuştu takımın süper lige çıkması hedeflenmişti ama şansızlıklar ve olumsuzluklar bizi hedeften saptırdı. Zor bir maça çıktık. Adana’nın bugün mağlup olması ve bizim 33 puanla Adana Demir’in üstüne çıkmamız gerektiğini ve artık ligin dibine gittiğimizin farkına vardık. Şuan kurduğumuz hedef 40 puanın üzerine çıkıp rahatlamak istiyoruz. Futbolcuların ortaya koyduğu performans ve onurlu mücadele nedeniyle onları kutluyorum. Bazı teknik direktörler takım yaratır, bazı futbolcular da teknik direktör yaratır. Ben futbolcu arkadaşlarıma ortaklık teklif ettim. Onlara gelin burayı beraber yönetelim dedik ve onlara sorumluluk yükledik. İşte bugün bu sorumluluğun karşılığı 3 puanla tanıştık" dedi.

Nurettin Yılmaz ise "İki devreli oyunumuz vardı. İlk yarıda 1-0 öne geçtik. Net iki pozisyonumuz vardı. Rakibi az adamla yakaladık. Avantajlı durumdaydık ama ikinci yarıyı iyi değerlendiremedik. İkinci yarıda rakibimiz 3 puan alan taraf oldu" diye konuştu.