İlker AKTAŞ/SAMSUN,()– SAMSUNSPOR’un genç oyuncusu Halil İbrahim Pekşen, her zaman oynayacakmış gibi kendisini hazır tuttuğunu belirterek, "Hocam ne zaman görev verirse elimden gelenin en iyisini yapmak için çabalıyorum" dedi.
PTT 1'inci Lig ekiplerinden Samsunspor, ligin 5'nci haftasında evinde oynayacağı Adanaspor maçının hazırlıklarını Nuri Asan Teisleri'nde sürdürüyor. Kayseri deplasmanından 1 puanla dönen kırmızı beyazlılar, taraftarları önünde oynayacakları Adanaspor mücadelesinden zaferle ayrılmanın planlarını yapıyor. Kayserispor maçının 36’ncı dakikasında Talha’nın yerine oyuna dahil olan ve bu sezon ligde ilk kez forma şansı bulan 21 yaşındaki Halil İbrahim Pekşen, sergilediği başarılı performansla beğeni topladı.
Kendisini her zaman için oynayacakmış gibi hazır tuttuğunu söyleyen genç futbolcu, "Formayı kimin giyip kimin giymeyeceğine hocamız karar veriyor. Ben de her zaman şans bulacakmışım gibi çalışıyorum. Görev aldığımda da elimden gelenin en iyisini yapmaya gayret gösteriyorum. Kayserispor önünde sergilediğim performansla umarım hocamın bana olan güvenini boşa çıkarmamışımdır. Hafta sonu oynayacağımız Adanaspor maçında da görev almam halinde terimin son damlasına kadar mücadele edeceğim. Sonuçta kim oynarsa oynasın tek hedefimiz sahadan galibiyetle ayrılmak olacak" dedi.

FOTOĞRAFLI