SAMSUNSPOR yönetimi, yaşanan maddi sıkıntılara daha fazla dayanamadı ve olağanüstü genel kurula gitme kararı aldı. Öte yandan kırmızı beyazlıların Nijeryalı oyuncusu Umar'ın da alacakları ödenmediği gerekçesiyle şehri terkettiği belirtildi.
PTT 1'nci Lig ekiplerinden Samsunspor'da uzun süredir devam eden maddi kriz nedeniyle futbolculara ödeme yapamayan, bu nedenle de önce taraftarların, son olarak da futbolcuların tepkisini çeken yönetim, bugün Nuri Asan Tesisleri'nde bir toplantı yaparak olağanüstü kongre kararı aldı. Konuyla ilgili kulüpten yapılan açıklamada olağanüstü genel kurul tarihinin 13 Aralık Cumartesi olduğu, çoğunluğun sağlanamaması durumunda ise genel kurulun 20 Aralık Cumartesi günü yapılacağı ifade edildi.
UMAR ŞEHRİ TERK ETTİ
Paraları ödenmediği için hafta başında idmana çıkmayan futbolculardan Nijeryalı oyuncu Aminu Umar'ın kentti terk ettiği belirtildi. Genç oyuncudan haber alamayan yönetimin bu futbolcuya ulaşmak için yoğun çaba gösterdiği ifade edildi.
Öte yandan bu hafta kendi sahasında oynayacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarını da bugün yaptığı tek idmanla sürdüren Samsunspor, 5'e 2 orta oyunu ile çalışmaya başladı. İdman taktik ağırlıklı çalışmayla son buldu.

FOTOĞRAFLI