SAMSUNSPOR Sportif Direktörü Coşkun Zeren, Antalyaspor ile oynayacakları maçın zor geçeceğini, taraftarlarından takımlarına destek olmalarını isterken hedeflerinin galibiyet olduğunu söyledi.

Pazar günü kendi sahasında Antalyaspor'u konuk edecek olan Samsunspor, Nuri Asan Tesisleri'nde yaptığı tek çalışma ile hazırlıklarını sürdürdü. Antrenmanı takip eden Coşkun Zeren, kritik maç öncesinde taraftarlara seslendi. Taraftarlardan bu maçta kendilerini yalnız bırakmamasını isteyen Coşkun Zeren, şöyle konuştu:

"Adanaspor maçı kazaydı. Bu maç artık geride kaldı. Pazar günü ligin güçlü ekiplerinden Antalyaspor ile oynayacağımız müsabaka var. Taraftarlarımıza güveniyoruz, zorlu maçta bizleri yalnız bırakmamalarını temenni ediyoruz. Passolig biletlerini alarak takıma destek versinler."

Kırmızı beyazlı futbolcularında moral ve motivasyon anlamında sorun olmadığını ifade eden Coşkun Zeren, şöyle devam etti:
"Oyuncularımız ve teknik ekip sadece Antalyaspor maçını düşünüyor. Bu maça konsantre olmuş durumdalar. Adanaspor maçında alınan mağlubiyeti Antalyaspor karşısında telafi edeceklerine inanıyorum. Çünkü futbolcularımız, Antalyaspor gibi güçlü takımlara karşı farklı oyun ortaya koyan ve taraftarları ile coşan, iyi futbol oynayan oyuncular. Camia olarak galibiyete inandık."