SAMSUNSPOR teknik direktörü Erhan Altın, hafta sonundaki rakipleri Adana Demirspor karşısında en önemli silahlarının taraftarları olduğunu söyleyerek, "Zor bir maç bizi bekliyor. Taraftarımızın desteğiyle galip gelen taraf olmak istiyoruz" dedi.
PTT 1'inci Lig'in 14'üncü haftasında sahasında Adana Demirspor'u ağırlayacak olan Samsunspor, zorlu mücadelenin hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Erhan Altın nezaretinde çalışan kırmızı beyazlılarda, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Mersin İdmanyurdu mücadelesinde forma giyen oyuncular takımdan ayrı düz koşu yaparken, diğer futbolcular ise önce kondisyon, daha sonra da taktiksel bir çalışma gerçekleştirdi. Gribal enfeksiyon geçiren başarılı file bekçisi Furkan Köse de takımdan ayrı koşu yaptı. Zorlu mücadele değerlendirmelerde bulunan kırmızı beyazlıların teknik direktörü Erhan Altın, "Adana Demirspor maçının zor geçeceğini biliyoruz. Rakibimizin ligin güçlü ekiplerinden. Çok kaliteli oyunculardan kurulu. Biz sahaya her şeyimizi koyacağız ve maçı kazanacağız. Tabi ki en büyük silahımız ise taraftarımız olacak" dedi.
ALTIN: "MBILLA ÖZÜR DİLEDİ"
Mbilla'nın tedbirli olarak ceza kuruluna sevk edilmesiyle ilgili olarak ise Altın,"Başka takımların ne düşündüğü bizi ilgilendirmiyor. "Mbilla Osmanlıspor maçında barajı bozduğu için ikinci sarı kartı gördü ve oyundan atıldı. Maç daha bitmemişti, böylesine zor bir karşılaşmada neden eksik kalalım. Bunun taktikle ne alakası var. Maç sonunda böyle hatalar yapmaması için Mbilla'ya kazdım ve uyardım. O da çok üzüldü ve 'Hocam kötü niyetim yoktu. Barajı erken terk ettim ve sarı kart gördüm. Tamamen istem dışı' diyerek özür diledi. Ceza verilmemeli. Verilirse çok ağır bir karar olur. Görülen kartta kesinlikle bir taktik veya kasıt yok" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI