İlker AKTAŞ/SAMSUN,()– PTT 1'inci Ligi takımı Samsunspor'un teknik direktörü Erhan Altın, "Antalyaspor karşısında penaltıyı gole çevirip skoru 2-2’ye getirseydik, maçı çevirirdik" dedi.
3-1 kaybetktikleri Antalyaspor mücadelesinde 90 dakikanın genelinde rakiplerine oranla daha istekli bir futbol ortaya koyduklarını belirten Erhan Altın, şanssızlıkların maçın kaderini belirlediğini ifade etti. Antalya deplasmanına 3 puan için gittiklerini söyleyen Erhan Altın, şöyle devam etti:
"Bu hedefimize ulaşmaya yakındık. Ama öyle bir kısmetsizlik oldu ki; bu bizim kaderimiz sanırım. Maçın hemen başında gol yiyerek karşılaşmaya 1-0 geride başladık. Çok küçük talihsizliklerden gol yedik. Buna rağmen müdahalelerimizle maçı kontrolümüz altına almayı başardık. Ancak 42’nci dakikada gördüğümüz kırmızı kart bizi biraz sarstı."
Karşılaşmanın 2'nci yarısı başladığında ümidini kesmediğini dile getiren Erhan Altın, 10 kişi kalmamıza rağmen maçtan kopmadıklarınhı vurgularken şunları söyledi:
"Tempo olarak rakibimizden çok iyiydik. Pozisyon kovalayan, maçı dengede tutan, rakibe üstünlük sağlayan yine bizdik. 2-0’dan sonra herkes bizim demoralize olmamızı beklerken biz yine oyundan kopmadık. Futbolcularım aynı tempo ve disiplinle devam ederek 2-1’i yakaladı. Ardından penaltı pozisyonu oldu. Eğer penaltıyı atabilseydik maçı çevirebilirdik. Çünkü o andan sonra Antalyaspor’un konsantre eksikliği olacaktı. Çok istiyoruz ama olmuyor."
Bu arada kırmızı beyazlılar, ligin 7'nci haftasında sahasınad oynayacağı Elazığspor maçının hazırlıklarına başladı. Erhan Altın nezaretinde çalışan kırmızı beyazlı futbolcuların, Antalyaspor yenilgisi nedeniyle moralsiz oldukları gözlendi. Elazığspor önünde galip gelerek moral bulmak istediklerini belirten Erhan Altın, "Artık tüm benliğimizle Elazığspor mücadelesini düşünüyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI