İlker AKTAŞ/SAMSUN, () – SAMSUNSPOR Futbol Şube Sorumlusu Metin Ateş, Antalyasporlu yöneticilerle görüşen futbolcuları Ofoedu ile Başkan Erkut Tutu’nun bir araya geleceğini açıkladı, "Başkanımız oyuncumuzla görüşüp sorunu çözecektir. Oynayıp oynamayacağına hocamız karar verir” dedi. PTT 1’inci Lig ekiplerinden Samsunspor’da, Antalyasporlu yöneticilerle transfer görüşmesi yapan Nijeryalı futbolcu Ofoedu konusunun krize dönüşmemesi için Başkan Erkut Tutu devreye girecek. Ofoedu’nun sözleşmeli futbolcuları olduğunu belirten Metin Ateş, şunları söyledi:
“Ortada bir yanlış var. Başkanımız Erkut Tutu, bu yanlışı sonlandırmak ve sorunu çözmek için Ofoedu ile bir görüşme yapacak. Bu görüşme sonrasında her şeyin netlik kazanacağına inanıyorum. Ofoedu şu anda takımla birlikte idmanlara çıkıyor. Ancak bu oyuncuyu oynatıp oynatmamak teknik heyetimizin takdirindedir. Biz yönetim olarak bu konuya müdahale etmeyiz."
Bu arada Ofoedu, Antalyasporlu yöneticilerle görüştüğünün ortaya çıkması sonrasında teknik direktör Ümit Özat tarafından Giresunspor maçı kadrosuna almamıştı.   FOTOĞRAFLI