Sercan SAPANATAN/İSTANBUL, () - ACIBADEM Bayanlar Voleybol Ligi play-off final serisi dördüncü maçında Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup ederek seriyi 3-1 üstün tamamlayan VakıfBank, şampiyonluk kupasını aldı.

Burhan Felek Voleybol Salonu'nda yapılan karşılaşmanın ardından VakıfBanklı oyuncular, teknik heyet, idareciler ve taraftarlar büyük sevinç yaşarken, oyunculara birincilik madalyalarını Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkan Vekili Mehmet Akif Üstündağ ile Acıbadem Sigorta Genel Müdürü Gökhan Gülcan taktı. VakıfBank'a şampiyonluk kupasını ise TVF Başkanı Özkan Mutlugil ile yine Acıbadem Sigorta Genel Müdürü Gökhan Gülcan verdi.

Şampiyonluk kupasını havaya kaldıran oyuncular, basın mensuplarına kupayla poz verdi.

Fenerbahçe takımının ikincilik madalyalarını ise TVF Başkan Vekili Mustafa Ekşi ile yönetim kurulu üyesi Bahar Mert Üçoklar verdi.

Bu arada Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi play-off final serisinin MVP'si (en değerli oyuncu) VakıfBank'tan Gözde Sonsırma oldu. Sonsırma, en iyi servis

karşılayan oyuncu ödülünün de sahibi oldu. VakıfBank'tan Naz Aydemir Akyol en iyi pasör, Fenerbahçe'den Yeon Koung Kim en iyi smaçör ile en skorer oyuncu, Fenerbahçe'den Merve Dalbeler en iyi libero, VakıfBank'tan Bahar Toksoy en iyi servis atan oyuncu ve Fenerbahçe'den Eda Erdem Dündar da en iyi blok yapan oyuncu seçildi.

ss (os)