GALATASARAY, Fenerbahçe'nin İstanbul Başakşehir ile 2-2 berabere kalması üzerine Spor Toto Süper Lig'in 2014-15 sezonu şampiyonu oldu.

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan maçta İstanbul Başakşehir, 53 ve 62. dakikalarda Mehmet Batdal'ın attığı gollerle 2-0 öne geçti. Fenerbahçe, 81. dakikada Diego ve 89. dakikada Pierre Webo'unn golleriyle skoru eşitledi. İstanbul Başakşehirli oyuncu Mehmet Batdal, 90+3. dakikada kullandığı penaltı vuruşunu gole çeviremedi. Karşılaşmada başka gol olmayınca Fenerbahçe ile İstanbul Başakşehir 2-2 berabere kaldı. Fenerbahçe'de Caner Erkin ve Bruno Alves ikinci sarı karttan, Mehmet Topuz ve Webo da direkt kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Bu sonuçla puanını 71'e yükselten Fenerbahçe, ligin bitimine bir hafta kala Galatasaray'ın 5 puan gerisinde kaldı ve Galatasaray şampiyonluğunu ilan etti.

"AZİZ YILDIRIM İSTİFA" SESLERİ

Fenerbahçe'nin ikinci golü yemesinin ardından Fenerbahçeli taraftarlar "yönetim istifa" diye bağırdı. Fenerbahçeli taraftarlara Başakşehir taraftarları da bir süre sonra eşlik ederek, "Aziz istifa" ve "Şike yapsana, şike yapsana, Aziz Yıldırım şike yapsana" şeklinde slogan atıldı.