BEKO Basketbol Ligi'nde mücadele eden Royal Halı Gaziantep takımı, yeni sezon açılışını düzenlenen kokteyl ile yaptı. Kulüp Başkanı Metin Uzer, "Türkiye Kupası'na iyi bir başlangıç yaparak, ligde de sezon sonunda play off'a kalmak istiyoruz" dedi.
Royal Halı Gaziantep, Şahinbey Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen kokteyl ile yeni sezonun açılışını yaptı. Kulüp yönetimi, teknik kadro ve oyuncuların basın mensuplarıyla bir araya geldiği kokteylde konuşan Kulüp Başkanı Ahmet Uzer, sezon öncesi iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini söyledi. Takım olarak her kulvarda yarışacaklarını belirten Uzer, "Öncelikle önümüzde Türkiye Kupası var. Kupa maçlarına iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. İddialı bir kadro kurduk ve takım olarak ligde de iyi mücadele verip play off'lara kalmayı amaçlıyoruz. Yine Avrupa kupalarına katılarak hem ülkemizi hem de şehrimizi en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyoruz. Her kulvarda yarışabilecek bir kadroya sahip olduğumuzu düşünüyoruz. Zamanla kimyalar daha iyi uyuşunca takımında çok iyi performans sergileyeceğine inanıyoruz. Oyuncularımıza ve teknik kadromuza güvenimiz tam. Özellikle kendi sahamızda oynayacağımız maçlarda taraftar gücüne ihtiyacımız var. Taraftarlardan takımı yalnız bırakmamalarını istiyoruz" dedi. Antrenör Juri Zdovc ise oyuncu kadrosunun iy olduğuna dikkat çekerek şunları söyledi:
"Çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Ne yazık ki 3 oyuncumuz şu anda sakat durumda. Onlarda kupa maçlarında oynayamayacaklar. 3 günde, 3 maç oynayacağız ve bu da bizde bir problem yaratabilir. Fakat yapacak bir şey yok. Şu anda çeyrek finale geçmek için yeteri kadar kalitemiz ve kuvvetimiz var."
Kokteylin ardından yöneticiler, teknik heyet ve oyuncular hatıra fotoğrafı çektirdi.

FOTOĞRAF