ROYAL Halı Gaziantep baş antrenörü Jurij Zdovc, karşılaşmayı kazandıkları ve 2’inci tura çıkmayı garantiledikleri için sevindiklerini söylerken, BC Siauliai baş antrenörü Gediminas Petrauskas ise yenilgiye üzüldüklerini söyledi. 
Avrupa Kupası grup maçında 87-71 galip olan Royal Halı Gaziantep'in baş antrenörü Jurij Zdovc, karşılaşmadan galip ayrıldıkları için sevindiklerini belirterek, “Karanlık iki periyot geçirdik. Rakip takıma kanatlanma şansı verdik. İkinci yarı onlardan daha iyi oynadık. Ribauntları kontrol ettik. Onlara hücumda çok iyi cezalandırdık ve Balazic’in bugünkü katkısı maçı kazanmamıza neden oldu. Kupada 2’inci tura çıkmayı garantiledik. Oyuncularımı sergiledikleri oyun için tebrik ederim” dedi.
BC Siauliai baş antrenörü Gediminas Petrauskas ise, karşılaşmadan galip gelemedikleri için üzgün olduklarını kaydederek, “Gaziantep takımını kutluyorum. İkinci tura kaldıkları için tebrik ediyorum. İstatistik üzerinden konuşacak olursak, 26’da 13 üçlük atmaları bizi oldukça zorladı. Rakip takım bize karşı üstün oynadı, karşılaşmadan galip gelemediğimiz için üzgünüm” diye konuştu.
FOTOĞRAFLI