Ömür AVCI/ ÜSKÜP,(Makedonya),() - TRABZONSPOR Teknik Direktörü Şota Arveladze, UEFA 3. Ön Eleme Turu ilk maçında deplasmanda 1-0 kaybettikleri Rabotnicki karşılaşmasının ardından düzenlediği basın toplantısında, ikinci maçı kazanacaklarına inandığını söyledi.
Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze, çalıştıkları futbolu sahaya yansıtamadıklarını belirterek, "Rakip beklediğimiz gibi oynadı. Beklediğim gibi bir maç oldu. Sahaya çift santrfor çıkararak savunmanın arkasına top atmaya çalıştılar. İlk yarım saatte orta saha ile savunmanın arasındaki mesafe fazlaydı. Öyle çalışmamıştık. Santrforları erken baskı yaptı, stoperlerimiz biraz geride kaldı. İkinci devre oyuna biraz müdahale ettik. Belki çok fazla pozisyona giremedik. Ortalar ve dokunulamayan toplar oldu. İki üç tane kontratak yedik, ama top bizdeydi. Buradan gol yemeden ayrılmak istiyorduk. Rakip takımı oynadığı oyundan dolayı tebrik ediyorum. Rakibimizi hiç hafife almadık. İyi oynadığı maçları gördük. Pres yapan ve santrforu hareketli olan bir takımdı. Karşımızda iyi bir takım gördük ancak ikinci maç var. İçeride oynayacağımız maça bakacağız. İçerideki maçı kazanırız" dedi.
ANGELOVSKİ: TARİHİ BİR GALİBİYET ALDIK
Rabotnicki Teknik Direktörü Igor Angelovski ise, Trabzonspor karşısında aldıkları sonuçtan memnun olduklarını belirterek, "105 milyon avro değerinde bir takım ile karşılaştık. Tarihi bir galibiyet aldık. Oyuncularımla gurur duydum" dedi.
Kendilerini zor bir ikinci maçın beklediğini ifade eden Angelovski, şözlerini şöyle sürdürdü: "Orada Trabzonspor'un favori olduğunu biliyoruz. Play-off için tüm mücadelemizi ortaya koyacağız. İkinci golü de bulabilirdik, ama maçtan önce bize ‘1-0 kazanacaksınız’ deseler 2 değil, 4 elle kabul ederdik. Oyuncularımız biraz daha başarılı olsaydı daha büyük bir galibiyet alacak ve daha rahat bir atmosferde oraya gidecektik. Bizi zor bir maç bekliyor. Orada da gol bulmaya çalışacağız."