EUROCUP 2'nci Tur K Grubu'ndaki son maçında çarşamba günü İzmir'de ağırlayacağı Grissin Bon Reggio Emilia'yı yenip adını son 16 takım arasına yazdırmayı hedefleyen Pınar Karşıyaka'nın antrenörü Ufuk Sarıca, oyuncularına ve taraftara güveniyor.
Spor Toto Basketbol Ligi'nde üst üste 4 galibiyetle zirve yarışını sürdüren takımının Avrupa'da da yola devam edeceğini söyleyen Ufuk Sarıca, "Ligde, aramıza yeni katılan Jones ve Samet dahil tüm oyuncularımızdan katkı aldığımız kritik Türk Telekom deplasmanını kayıpsız atlatıp yükselişimizi sürdürdük. Şimdi sıra Emilia'ya geldi" dedi.
Grupta 2'şer galibiyeti bulunan iki takımdan kazanan tarafın Top 16 vizesini alacağını hatırlatan Ufuk Sarıca, açıklamasını şöyle sürdürdü:
"Şu an herşey elimizde. Hiçbir maçı bırakmadığımız gibi bu mücadeleyi de bırakmayacağız. Üç kulvarda yola devam ediyoruz. Avrupa'da da hedefimizden sapmış değiliz. Sadece ve sadece kazanmaya odaklandık ve kazanacağımıza olan inancım tam. İtalya'daki ilk müsabakada kazanabileceğimiz bir maçı kaybetmiştik. Kendi atmosferimiz ve salonumuzda çok daha farklı bir karşılaşma olacak. Taraftarımızın itici gücünü en iyi şekilde kullanıp bir üst tura çıkacağız."
BİLETLER 10-20 TL
Pınar Karşıyaka'da Reggio Emilia maçının bilet fiyatları öğrenci 10, tam 20 TL olarak belirlendi. Pınar Karşıyaka, kombinelerin de geçerli olacağı kritik müsabakada tribünleri tıklım tıklım doldurmayı hedefliyor. Yeşil kırmızılılarda dizindeki sakatlık nedeniyle yaklaşık 2 aydır takımdan ayrı kalan Palacios hazır değil. Ağır gribal enfeksiyon geçiren Kenan ise maça yetiştirilmeye çalışılıyor.