Muhammet KAÇAR/RİZE,()– ÇAYKUR Rizespor teknik direktörü Mehmet Özdilek, bu hafta ligin iyi takımlarından biri olan Sivasspor’a karşı oynayacakları maçta tek düşüncelerinin kazanmak olduğunu söyledi.
Mehmet Cengiz Tesislerinde basın toplantısı düzenleyen Özdilek, haftayı Balıkesirspor karşısında aldıkları beraberlikle tamamladıklarını hatırlattı, Sivasspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Özdilek, "Sivasspor da bizim gibi sezona istediği gibi başlayamadı. Ancak geçen yılın flaş takımıydı. Bu maçta tek düşüncemiz galibiyet olacak. Sivasspor yetenekli ve uzun süredir birlikte oynayan futbolcular ile iki yıldır aynı hoca ile çalışan bir takım. Onlarda içeride zor gol atıyorlar. Dş sahada daha başarılı görüntüleri var. İki takımında kazanmak isteyece" dedi.
"HER YÖNÜYLE MAÇA HAZIRIZ"
Sivas’tan alınacak puan veya puanların kendilerini mutlu edeceğini ifade eden Özdilek, "Her yönüyle bu maça hazırız. Bahane değil çözüm üreteceğiz. Her maçtan bir ders çıkarmalıyız. Bu dersleri de çıkarıp arkadaşlarımızla paylaşıyoruz. Sivas maçı ile ilgili tek düşüncemiz kazanmak. Ümit ediyorum ki kazanıp geleceğiz. Pozisyon veren bir takım değiliz. Duran toplarla ilgili sezon başından beri çalışıyoruz. Geçen yılki sıkıntımız devam ediyor.  Maalesef anlık konsantrasyon eksiklikleri kalemize gol olarak geliyor. Bunu geliştirmek için çalışmaya devam edeceğiz, sadece çalışacağız. Saha içerisinde duran toplarda konsantrasyon ve algımızı daha yukarı çekmek için çalışacağız" ifadelerini kullandı.
3 OYUNCU SAKAT
Çaykur Rizespor'da sakat olan Liban Abdi, Kağan ve Ümit, Sivasspor maçı kadrosunda yer alamayacak. Yeşil mavililerin bugün yapacağı antrenmanın ardından kafile yarın özel uçakla Sivas’a hareket edecek. Bu arada kadro dışı bırakıldıktan sonra bir hafta izin kullanan Lua Lua, U21 takımıyla birlikte çalışmalara başlayacak. 

FOTOĞRAFLI