Ercan ATA/ANKARA, () - SPOR Toto Süper Lig'de sahasında Trabzonspor'u 3-1 mağlup eden Osmanlıspor'un teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay, yüksek bir kazanma arzusuyla oynadıklarını ve maçı kazandıklarını söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Akçay, galibiyetle güzel bir bayram kutladıklarını belirterek, "Maçta Trabzonspor'un kenardan getireceği toplarla gol arayacağını biliyorduk. Bunun yolunu kesmek zorundaydık. Erkan ve Yusuf'u oyun stiline göre marke ettik. Marin'i de marke ettik ama bir kere kaçırdık golü attı" dedi.

Kontrollü bir oyun ortaya koyduklarını anlatan Akçay, şöyle devam etti:

"Böyle bir takıma karşı oynamak zordu. Oyuncularım yüksek konsantrasyonla oynadılar. Yüksek bir kazanma arzusuyla oynayınca, Trabzonspor'a karşı üstünlük sağladık. Trabzonspor bu yaraları sarabilir. Ama bizim bu puanları hanemize yazdırmamız lazım. Oyuncularımı kutluyorum."

TRABZONSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ ARVELADZE: ''90 DAKİKA TEMPOSUZ OYNADIK

Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arvaledze, Osmanlıspor karşısında 90 dakika temposuz oynadıklarını ifade etti.

Orta sahalarının kötü bir oyun ortaya koyduğunu anlatan Şota, "Oyuna yavaş başladık ve yavaş bitirdik. Sahada 90 dakika temposuz bir Trabzonspor gördük. Rakip 10 kişi kalırken, gol yerken ve gol atarken hiç bir şey değişmedi. Ağır bir mağlubiyet aldık. Rakip takımı tebrik etmek lazım. Sebepleri arayacağız ve düşüneceğiz" değerlendirmesini yaptı.

Çalışarak eksikleri kapatmaya çalışacaklarını vurgulayan Şota, "Geçen hafta ile bu hafta arasında çok fark var. Çok ağır ve kötü bir oyun gösterdik. Kolay top kaybettik. Kadro eksikliğimiz yok. Biz takımı oyunu oynuyoruz. Takım bir veya iki kişiye bağlı değildir" diyerek sözlerini tamamladı.