ERCAN ATA - ANKARA /

Osmanlıspor, UEFA Avrupa Ligi play-off turu ikinci maçında sahasında ağırlayacağı Midtjylland maçının hazırlıklarını bu akşam yaptığı son çalışma ile tamamladı.

İlk maçı deplasmanda oynayan ve Banggaard (kendi kalesine) attığı golle 1-0 kazanan Osmanlıspor'da cezalı yok. Sakat olan Aykut Demir ve Engin Bektemir'in oynaması zor. Basına ilk 15 dakikası açık olan çalışmada Osmanlıspor taktik çalıştı.

Çalışma öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan futbolcular Dzon Delarge ve Musa Çağıran, zor bir maç olacağını söylediler.

Dzon Delarge, "Her iki maçı tamamen farklı görüp orada 1-0 kazandık değil, yeniden oynayacağımızı düşünerek çıkmamız lazım. 1-0'ın rahatlığı ile çıkarsak çok zor bir maç bizi bekliyor. Tamamen yeni bir maçmış gibi düşünerek mücadele edeceğiz. Oradaki maçta yaptığımız hataları hocamızla bu hafta seyrettik. Rakibi tanıyorum, çok iyi bir ekip. Zor bir maç olacak" dedi.

Osmanlıspor'un tecrübeli isimlerinden Musa Çağıran ise, "Takım olarak kaybetmemeyi ve mücadele etmeyi öğrendik ve çok iyi bir takımız. İlk maçta 1-0'lık bir skor elde ettik ama rehavete kapılmamamız lazım. Elimizden gelenin en iyisini yaparak gruplara kalmak istiyoruz. Bir iyi bir takımız ve eğer biz istemezsek kimse bizi yenemez. İnşallah yarın tur atlayan taraf biz oluruz" diye konuştu.

Midtjylland Ankara'ya tam kadro geldi. Osmanlıspor sahasında saat 19.00'da bir çalışma yapan Danimarka temsilcisi şut çalıştı.

MUHTEMEL 11'LER

Yarın Akşam oynanacak olan karşılaşmaya temsilcimiz Osmanlıspor ve Midtjylland'ın şu onbirlerle çıkması bekleniyor;

OSMANLISPOR:

Karcemarskas, Vrsajevic, Numan Çürüksu, Prochazka, Pinto, Mehmet Güven, Delarge, Lawal, Ndiaye, Erdal Kılıçaslan, Webo

MİDTJYLLAND:

Dahlin, Nissen, Hansen, Banggaard, Novak, Halsti Kadlec, Poulsen, Olsson, Pusic, Onuachu