Bu sezon Avrupa Ligi, Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere üç kulvarda yoluna devam eden Osmanlıspor, çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'nun ilk haftasında önceki gün Gaziantepspor'u sahasında 2-1 mağlup eden Osmanlıspor, lige döndü. 4 Aralık Pazar günü Osmanlı Stadı'nda Kardemir Karabükspor'u ağırlayacak olan Başkent ekibi bu maçın hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Mustafa Reşit Akçay yönetimde kulübün Batıkent Tesisleri'nde yapılan antrenman 1 saat 15 dakika sürdü. Gaziantepspor maçında forma giyen oyuncular fitness salonunda yenileme çalışması yaparken diğer oyuncular ise antrenmana topla ısınma çalışmasıyla başladı. Daha sonra orta, şut ve gol organizasyonları deneyen Mor-Sarılılar, 9'a 3 top kapma çalışmasıyla antrenmanı sonlandırdı. Antrenmana tedavileri devam eden Engin Bekdemir, Tugay Kacar ve Koray Altınay katılmadı.

KAPTAN 32 DEDİ

Osmanlıspor takım kaptanlarından Numan Çürüksu 32 yaşına girdi. Osmanlıspor'da başarılı bir sezon geçiren tecrübeli oyuncu, antrenman bitiminde kendisi için hazırlanan pastanın mumlarını üfledikten sonra Aminu Umar ve Mehmet Güven'in elinden doğum günü pastasından yedi. Kaptan Numan daha sonra teknik ekip, oyuncular ve personelin kutlamalarını kabul etti.

ERCAN ATA - ANKARA / (fotoğraflı)