ORDUSPOR teknik direktörü Ziya Doğan, takımın uzun bir aradan sonra 3 puanla tanışmasının sevincini yaşadıklarını, galibiyetin takımına ilaç gibi geldiğini söyledi. 
Ziya Doğan, sahalarında Denizlispor'u 2-1 mağlup ederken galibiyetin takımı için büyük önem taşıdığını kaydetti. Galibiyetin hem kendilerini, hem de camiayı mutlu ettiğini dile getiren Ziya Doğan, 2'nci yarıda taktiksel değişiklikler yaptıklarını, maçın skorunu ise oyuna ikinci yarıda giren oyuncuların değiştirdiğini vurgularken şöyle dedi:
"Fiziksel olarak değerimiz çok yüksek değil. Bu yüzden sonradan girecek oyuncuların maçın kaderini değiştireceğini söyledik. Şükürler olsun bizi yanıltmadılar sonradan giren oyuncular etkili oldu. Biz 10 kişi kaldıktan sonra oyuncularıma çok kızdım ancak sonradan düşününce onlara hak verdim. Aylardır galibiyet alamıyorlar, galip gelince de bu kadar panik yapmamaları gerekir ama koruma içgüdüsüyle tamamen doldur boşalta döndü. Takımın başarılı olacağına inanmayanları da inandıracağız."
Devre arasında yapılacak takviye ile Orduspor'u hak ettiği yere getirmek istediklerini de vurgulayan Ziya Doğan, şöyles devam etti:
"İnşallah bu galibiyetlerin devamı gelir. Bundan sonraki haftalarda taraftarımızın ve camiamızın kenetlenmesiyle bu işin üstesinden geleceğimize inanıyoruz. Halen eksiklerimizin olduğunu biliyoruz. Ancak önümüzdeki 2 maçı da en az kayıpla atlatıp devre arasına öyle girmek istiyoruz. Daha sonra takıma yapacağımız takviye oyuncularla Orduspor, hak ettiği yerlere gelecek."

FOTOĞRAF