ORDUSPOR'da geçen haziran ayında 3'üncü kez başkan seçilen Nedim Türkmen, destek sözü verilmesine rağmen kaynak sağlayamadıkları için görevinden ayrılacağını söyledi.
Başkan Nedim Türkmen, telefonla katıldığı televizyon programında sözleşme imzaladıkları 12 futbolcunun lisansını ekonomik nedenlerden dolayı çıkaramadıklarını kaydetti. 12 Eylül tarihine kadar lisans çıkarabileceklerini, bunun için 3 milyon TL'ye ihtiyaç duyulduğunun altını çizen Başkan Türkmen, kentten reklam, sponsorluk ve tribün geliri alamadıklarından yakındı. Sadece 75 kombine bilet sattıklarını vurgulayan Türkmen, şöyle dedi:
"İşadamları da Ordu'daki kuruluşlar da reklam vermiyor. Orduspor, Nedim Türkmen'in takımı değil 2 milyon Ordulunun takımı. Sonuçta tek başımıza biz sorunları çözmek zorunda kalıyoruz. Ordu'da birde, (Nedim Türkmen orada kaldığı sürece biz yardım etmeyeceğiz) diyenler var. O yüzden görevi bırakıyorum. Futbolcu borçları dışında ciddi problemimiz yok. Ama Ordu gibi büyükşehir olan bir yerde 5 milyon liralık bir kaynak yaratmakta bile sıkıntı yaşıyoruz. Bütün özeti budur."
Orduspor taraftarını da eleştiren Nedim Türkmen, bu konuda da şunları söyledi:
"Burada taraftarlara büyük görev düşüyor. Kulüplerin sahibi taraftarlardır. İki haftada bir 5 lira bile takımınızın maçlarına vermezseniz sonuç bu olur. Transferde bekleyemezsiniz, başarıda bekleyemezsiniz. Tek başına kimse bu işi götüremez, götürdüğü yere kadar götürmüştür zaten. Buna dur demek için çağrıda bulundum ve görevide bırakıyorum."

FOTOĞRAFLI