ERCAN ATA-ANKARA/

Tek aday olarak gerçekleşen 4. Olağan Genel Kurulda Topaloğlu 163 oyla tekrar 4 yıllığına Türkiye Okçuluk federasyonu başkanı oldu.

Ankara'da gerçekleştirilen Türkiye Okçuluk Federasyonu 4. Olağan Genel Kuruluna mevcut başkan Topaloğlu tek aday olarak girdi. Seçime 258 delegeden 189 tanesi katıldı. 173 oyun kullanıldığı genel kurulda, 10 geçersiz sayılırken, tekrar başkanlığa seçilen Abdullah Topaloğlu 163 oyla yeniden başkanlığa seçildi.

Yeniden başkanlığa tek aday olarak seçilmenin verdiği bir avantaj olmadığını belirten Topaloğlu: "İşimiz geçmişten daha zor. Artık çok çalışmamız gerek. Önümüzdeki iki yılı çok yoğun bir şekilde geçireceğiz. 2020 olimpiyatları hergün biraz daha yaklaşıyor. Artık hedefimiz sadece olimpiyatlara katılmak değil. Hedefimiz Olimpiyatlarda madalya kazanmak diyerek, genel kurula katılan tüm delegelere ve kulüplere teşekkür ediyorum,"dedi

Yeniden başkanlığa seçilen Topaloğlu'nun yönetimi ise şu isimlerden oluştu:

Abdullah Güler, Aydın Yolaç, Cumhur Yavaş, Hakan Çakıroğlu, Hüsnü Kocaoğlu, Mahmut Karaaslan, Mustafa Sarımermer, Nureddin Çelik, Rüstem Dindarol ve Zafer Türkoğlu.