ACIBADEM Bayanlar Voleybol Ligi takımlarından Nilüfer Belediyespor, Arjantinli smaçör Paula Yamila Nizetich’i bir yıllığına kadrosuna kattı.
Yeni sezonda başarılı olmak isteyen Nilüfer Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, geçen sezon Beşiktaş’ta forma giyen 25 yaşındaki 1,83 cm boyunda ve 25 yaşındaki Arjantinli Smaçör Paula Yamila Nizetich’i 1 yıllığına renklerine bağladı.
Nilüfer Belediyespor Üçevler Spor Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine Nilüfer Belediyespor Onursal Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer Belediyespor Kulüp Başkanı Ali Karamık, Bayan Voleybol Baş Antrenörü Nihat Öztürk katıldı.
Arjantin, İspanya, Almanya ve Fransa liglerinde de oynayan Paula Yamila Nizetich, 2013 yılında ülkesinin en iyi sporcu adayları arasında yer almıştı.
GENÇ SEDA ILE 5 YILLIK İMZA
Transferler hakkında bilgi veren Kulüp Başkanı Ali Karamık, "Nizetich’in aramıza katılmasından dolayı mutluyuz. Geçtiğimiz günlerde genç takımımızdan 17 yaşında ve 1,83 santim boyundaki Seda Menekşe'yle 5 yıllık sözleşme imzaladık. Seda, smaçör mevkisinde oynayan genç ve çok hırslı bir oyuncu. Dünya Şampiyonası’nda mücadele eden Bulgar oyuncumuz Hristina Ruseva ile de önümüzdeki günlerde sözleşme imzalayıp transfer sezonunu kapatacağız" dedi.

FOTOĞRAF