TÜRKİYE Kadınlar Voleybol 1'inci Ligi’nde yeni sezon için kadro kurmaya başlayan Nilüfer Belediyespor, transfer sezonunu başlattı, antrenör Bayram Atay Doğu ve pasör Duygu Düzceler'la 1'er yıllık sözleşme imzaladı.
KARAMUK HEDEF AVRUPA
İmza töreni, Nilüfer Belediyespor Kulübü'nün Üçevler'deki tesislerinde düzenlendi. Nilüfer Belediyespor Başkanı Ali Karamık, yeni sezon için ilk imzaları attıklarını belirtirken şunları söyledi:
"Duygu Düzsceler’i geçen yıl Çanakkale’de izlemiştik. İyi bir performans ortaya koyup, takımını Avrupa kupalarına taşımıştı. Burada üzerine koyarak devam etmesini istiyoruz. Avrupa iddiası ile başladık. Bu hedefimize ulaşmak istiyoruz. Genç ve iddialı kadro kuracağız. Şimdiden sürprizlerimize hazır olun."
Salihli Belediyespor’da kariyerine başlayıp daha sonra Bursa Büyükşehir Belediyespor, en son olarak ta Çanakkale Belediyespor’da forma giyen 26 yaşındaki pasör Duygu, "Yeniden Bursa’ya döndüğüm için mutluyum. Takımımızın Avrupa hedefine ulaşması için elimden gelenin daha iyisini yapmaya çalışacağım" dedi.
DOĞU: HEDEFİMİZ ÜST SIRALAR
Bir sezon aradan sonra yeniden Nilüfer Belediyespor’da görev yapacak olan Bayram Atay Doğu, 1 yıllık anlaşmaya imza attıktan sonra şunları söyledi:
"Benim ve kulübümüzün hedefleri örtüştüğü için teklifi kabul ettim. 1 yıllık sözleşmeye imza attım. Takım olarak yeniden yapılanmaya giriyoruz. Takım olarak 2017-18 sezonunda kulübümüzü Avrupa Kupalarının birinde temsil etmek istiyoruz."

FOTOĞRAF