TÜRKİYE Kadınlar Voleybol 1'inci Ligi’nde dördüncü sırada yer alan Bursa Nilüfer Belediyespor, Gizem Giraygil’in sezonun kapatması nedeniyle başladığı pasör arayışında mutlu sona ulaştı.
Mavi beyazlılar, Beşiktaş’ın genç oyuncusu 1996 doğumlu 1,82 boyundaki Cansu Özbay ile bugün sezon sonuna kadar kiralık olarak sözleşme imzaladı. Nilüfer Beldiyespor Kulübünün Çalı'daki tesislerinde yapılan imza törenine Başkan Ali Karamuk, antrenör Nihat Öztürk ve Cansu Özbay katıldı. Cansu Yıldız ve Genç Milli Takımla Avrupa üçüncülüğüü, Yıldız Milli Takımı ile birlikte 2 Balkan Şampiyonluğu bulunuyor.
BEŞİKTAŞ’A TEŞEKKÜR
İmza töreninde konuşan başkan Ali Karamuk, ''Cansu'yu bize veren Beşiktaş Kulübü'ne öncelikle teşekkür ediyorum. Biz 1'inci Lige yeni çıktık. İddialı bir kadro oluşturduk. Ancak talihsiz bir sakatlık yaşadık. Cansu'nun takımımıza katkı vereceğine inanıyorum" dedi.
"OYNAMAK İSTİYORDUM" 
Genç milli takımla Avrupa 3'üncülüğü, yıldız milli takımla da 2 Balkan şampiyonluğu bulunan Cansu Özsbay ise, "Sezon sonuna kadar Nilüfer Belediyespor’da forma giyerek ligde iddialı bir takımda oynamam bana gelişmem açısında fayda getirecek" diye konuştu.
"KATKI SAĞLAYACAK"
Antrenör Nihat Öztürk'de, "Genç pasörümüz Selin var. Ancak tek pasörle ligde oynamak zor. Sakatlıklar olabiliyor. O nedenle Beşiktaş’tan 19 yaşındaki Cansu’yi kadromuzsa dahil ettik. Hedefimize yürümemize onunda katkı koyacağına inancım tam. Beşiktaşlı yöneticilere izin verdikleri için teşekkür ediyorum" dedi.

FOTOĞRAF