SPOR Toto 2'nci Lig kulüplerinden Nazilli Belediyespor'da geçtiğimiz hafta göreve gelen Murat Kaplan başkanlığındaki yeni yönetim hedefi şampiyonluk olarak belirledi. Basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelen yönetim destek çağrısında bulunurken, Başkan Kaplan "Eski yönetimde asbaşkan olarak görev yaptım. Kulübümüzün PTT 1'inci Lig'de yer alabilmesi için çok ciddi çalışmalarda bulunduk. Bunun karşılığını yeni sezonda almak istiyoruz. Sezon öncesi ciddi transferler yapacağız. Ancak transfer şampiyonu olarak değil, sezon sonunda lig şampiyonu olarak anılacağız" diye konuştu. 
Belediye Başkanı ve aynı zamanda kulübün Onursal Başkanı Haluk Alıcık'ın da yer aldığı toplantıda Basın Sözcüsü Özgen Türker de kurumsal yapılanmanın önemine değindi. Türker, Başkan Alıcık'ın destekleriyle yeni bir tesise kavuştuklarını da belirterek, "Öncelikle herkesin bizlere ulaşabileceği bir sistem kuracağız. Web sitemizi ve resmi sosyal medya hesaplarımızı oluşturacağız. Kurumsallaşma ve tesisleşme alanında çağ atlarsak, zaten sportif başarı da kendiliğinden gelir. Nazilli Belediyespor, ilçenin en önemli markasıdır. Kulübümüzün adını her yerde duyuracağız" dedi. 
BİÇER İMZAYI ATTI
Nazilli Belediyespor yönetimi, geride bıraktığımız sezon son 11 maçta göreve gelen ve başarılı bir performans sergileyen teknik sorumlu Cüneyt Biçer'le 1 yıllık sözleşme imzaladı. "Cüneyt Biçer'le kulübümüzün 50'inci yılında hedeflenen başarıyı yakalayacağız" diyen Basın Sözcüsü Özgen Türker, "Camiamıza hayırlı uğurlu olsun. Hocamızın raporu doğrultusunda yarından itibaren çalışmalara hız vereceğiz" dedi.

FOTOĞRAF