Menajeri Luka bugün 14.00'te Valencia ile son kez masaya oturuyor

Valencia, Fenerbahçe'ye teklif ettiği 6 milyon euro bonservis bedelini yukarı çekti

Luis Nani'nin Fenerbahçe'den ayrılmak istemesinin en büyük nedenleri eşi ve Pereira...

Nani'nin hayat arkadaşı, İstanbul'a dönmek istemediğini söyleyince Nani Portekiz milli takımında gayretli bir performans sergiledi

Sezon boyunca Pereira ile futbol mantalitesi konusunda anlaşamadı

Uğur DEMİRKIRDI, İstanbul-

Fenerbahçe'de istediği ortamı bulamayan Luis Nani, bugün Valencialı olmaya çok yakın.

30 Haziran'a kadar 8.5 milyon Euro karşılığında serbest kalma hakkı bulunan Nani, bu fırsatı iyi değerlendirip Fenerbahçe'den ayrılmak ve Avrupa liglerinin birinde devam etmek istiyor. Menajeri Luka bugün öğle saatlerinde Valencia ile masaya oturacak.

Önce Manu ve İnter istemişti...

Nani, sezon biter bitmez Mourinho'nun başına geldiği Manchester tarafından istenmiş ama bonservis bedeli çok bulunmuştu. Aynı şekilde İnter de devreye girdi ancak Fenerbahçe Yönetimi'nin bonservis konusunda taviz vermemesi nedeniyle görüşmeler tıkandı.

Sonra Everton ve Atletico Madrid...

Nani'ye peş peşe teklifler gelmeye devam etti. Koeman; Portekizli oyuncuyu ısrarla Everton'a istedi. Premier Lig'e dönmek Nani için de cazipti ancak 4.5 milyon euro teklif edildi Fenerbahçe'ye. Daha sonra bu rakam 5 Milyona çıktı. Atletico Madrid ise 5.5 milyona çıktı. Bu teklifler Nani'nin menajerlerinden biri olan Luka tarafından Ali Yıldırım ve Hasan Çetinkaya'ya iletildi. Faruk Ilgaz Tesisleri'ndeki havuz başında yapılan görüşmede anlaşma sağlanamadı.

Eşinin de tehtidi ile Nani Portekiz milli takımında ekstra bir efor sarfediyor

Fenerbahçe'den ayrılmayı kafasına koyan Nani, evli olmasa da çocuğunun annesi olan hayat arkadaşının baskısı altında kendisine kulüp aramaya devam etti. İstanbul'daki patlamalardan dolayı korkan eşinin Nani'ye "Ben İstanbul'a dönmeyeceğim. Kendine mutlaka başka takım bulmalısın" dediği öğrenildi. Nani'nin hayatındaki kadının tek endişesi terör olayları da değil. Edinilen özel bilgilere göre İstanbul'da kendisini yalnız hisseden, moda takibi ve lüks harcamalar için gerekli mekanların az olduğunu düşünen, sadece Bağdat Caddesi'nde gezebildiğini onun dışında yer olmadığını ve avm'leri sevmediğini belirten Nani’nin çocuğunun annesi, ayrıca Londra'da yetişip büyüdüğü için Everton'ın teklifini çok istiyordu. Çocukluk arkadaşları ve ailesi Londra'da olduğu için Everton konusunda ısrarcı oldu ancak kulüpler anlaşamadı. Nani bu durumdan dolayı Portekiz milli takımında ekstra bir efor sarfediyor. Euro 2016'da attığı 2 gol ve bir asist ile kalitesini gösteren Nani, aslında Portekiz milli takım kampına giderken İstanbul'a bir daha dönmemek üzere hazırlık yaptı.

Arabalarını yolladı, evini topladı...

Mutlaka transfer yapacağını düşünen Nani, İstanbul'dan ayrılmadan önce hazırlıklarını yaptı. Arabalarını yolladı, evini topladı. Kendisi maddi olarak zarar edecek olsa bile geri dönmek istemiyordu. Fenerbahçe'den garanti olarak 3.9 milyon euro alan, maç başı ücretlerle 1 sezonda 4.3 Milyon euro gelir elde eden Nani şimdi La Liga'da oynamaya hazırlanıyor.

Pereira da olumsuz etkiledi

Bu arada hayat arkadaşının yanı sıra Pereira'nın tutumları da Nani'yi soğuttu. İki portekizli, futbol mantalitesi konusunda fikir ayrılığı yaşıyor. Nani, hocası Pereira’nın kendisine karşı samimi davranmadığını düşünüyor.