SPOR Toto Basketbol Ligi'nde yeni sezona Denizli kampında hazırlanan Muratbey Uşak'ta Antrenör Ozan Bulkaz, antrenmanlardaki performanslarından memnun kaldığı oyuncularını Pamukkale gezisiyle ödüllendirdi. Dünyaca ünlü turizm beldesini gezip travertenlerde hatıra fotoğrafı çektiren kırmızı siyahlılar, antik havuzda yüzerek yorgunluk attı. Doğa harikası Pamukkale'ye hayatlarında ilk kez gelen yabancı basketbolcular antik havuz ile travertenlere hayran kaldı. 
Son yıllarda sezon öncesi hazırlık kamplarını Denizli'de yapan ve kentte büyük ilgi gören Muratbey Uşak Sportif, gezinin ardından Pamukkale Turizm'in Pamukkale'deki tesislerine misafir olarak akşam yemeği yedi.
Firmanın Finansman Müdürü Süleyman Sarı ve Bölge Müdürü Ali Yılmazer'in ağırladığı Muratbey Uşak'ta Antrenör Ozan Bulkaz, "Nazik davetlerinden ötürü teşekkür ediyoruz. Kendilerini Uşak'a maçlarımıza bekliyoruz. Denizli'de yararlı ve sorunsuz bir kamp dönemi geçiriyoruz" dedi.
ÖZDEN'DEN ÇIKARMA
Muratbey Uşak Sportif Başkanı Ömer Özden, kırmızı siyahlı takımın Denizli kampını ziyaret etti. Sporcularla tanışma toplantısında bir araya gelen Özden, "Hedefsiz bir yere varılmaz. Bizim hedefimiz Avrupa'da kupa almak. Size ve bu kadronun kalitesine güveniyoruz" diye konuştu. Tek tek bütün basketbolculardan görüş alan Başkan Özden, kampta yakalanan aile ortamının sezon boyunca sürmesini istediklerini söyledi.

  FOTOĞRAF